Pressemeddelelse.:

Ferier har hverken fortrydelsesret eller 14 dages returret. Man kan heller ikke få pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds. Derfor er det vigtigt, at man vælger rigtigt, når man vælger det campingudstyr, der skal sikre god afslapning og gode ferieoplevelser.

60 år i campisternes tjeneste

Isabella har de sidste 60 år arbejdet på at sikre gode ferier ved hele tiden at arbejde med både at forbedre kvaliteten og de detaljer, der gør ferielivet lettere. Isabella er meget mere end et anerkendt udvalg i fortelte. Gennem de senere år har Isabella også udviklet et stort sortiment i tilbehør, hvor man også oplever de smarte detaljer og den gode kvalitet Isabella fortelte er kendt for.

Leverandør til campingfolket

Isabella står bag et stort sortiment i stole, borde, skabe, lamper og meget mere med præcist det samme mål: Man skal som campist ikke spekulere på, om det holder, for det gør det. Som direktøren for Isabella Lars Bilde ofte slår fast: Som leverandør til campingfolket har vi en stor forpligtelse. Ferier kan ikke byttes og skal ferie være rigtig ferie, så skal man kunne slappe helt af og bruge tiden på at opleve.

Praktiske detaljer , der gør en forskel.

Når Isabella udvikler nyt tilbehør er det med en lang række krav for øje. En ny stol skal selvfølgelig være god at sidde i, men som campingstol skal den også opfylde et krav om at fylde mindst muligt, når den er slået sammen.
Den nye Feel Free køletaske er ikke bare en smart køletaske, her har det også være målet at udvikle en løsning, der holder kulden i længere tid, blandt med en ”snap-åbning”, så mindst mulig kulde slipper ud.

Den smarte LED lampe TripLight har også flere funktioner. Både som fastmonteret lampe på en teltstang eller som en god håndlampe, når man skal ud i mørket.
Som det sidste nye er også beklædning en del af Isabellas tilbud til campisterne. Det hele kan ses hos campingforhandlere over hele landet og på isabella.net.

Se mere Isabella tilbehør her.: http://www.isabella.net/dk/tilbehoer

 

Annonce:

Efterlad din kommentar