Ferie for alle 2022 – del 3 (Reklame)

Her er del 3 af Peer Nesleins reportage fra årets “Ferie for alle 2022” udstilling i Herning.
Randger autocampere er kommet til Danmark med en række forskellige modeller. En af de populære campere er modellen som også kan bruges som en personvogn i dagligdagen.

Randger personbil og camper. Læs mere om Randger campere  her:

Tornby Strand Camping er beliggende få hundrede meter fra Vesterhavet og få km fra Hirtshals i det dejlige Nordjylland. Tove og Morten der ejer og driver pladsen, deler brochurer ud til de mange besøgende. www.tornbystrandcamping.dk

Hobby excellent Edition 460 UFe er en af de mest populære modeller i Hobby fabrikkens store program. Vognen indeholder det et par på 2 har behov for uanset om campingturen går mod nord eller sydpå. Prisen er 201.950.

Hobby 460

Hobby 460 – Dejlig rundsiddegruppe i bagenden af vognen.

Hobby 460 – Køkkenafdelingen med komfur, vask med varmt og koldt vand og stort køleskab til højre for køkkenbordet.

Hobby 460 – I forenden af vognen er dobbeltsengen og toiletrummet samt håndvask lige uden for toiletrummet. God skabsplads.

Fendt Saphir 515 SG

Fendt Saphir 515 SG
Fendt Saphir 515 SG – Stor siddegruppe med gode pladser.

Fendt Saphir 515 SG – De 2 enkeltsenge finder du i forenden af vognen, hvor der også er mange overskabe og plads i magasinerne under sengene.


Isabella præsenterer en lang række forskellige forslag til solsejl, læsejl og læhegn til campingvogne og autocampere. Her er det Cosy Corner og et smart læsejl som kan kombineres på flere måder.

Mange vælger markiser og har monteret et solfilter fra Isabella på markisen som lige tager solens skarpe stråler. Et læsejl sikrer et hyggeligt hjørne ved vognen.

Her er det et solsejl Eclipse fra Isabella som er monteret uden på forteltet og derudover udvidet med en læsejl. Så kan man vælge solens stråler med læ for vinden ved læsejlet, eller rykke ind under solsejlet for skygge, eller længere ind i forteltet.

Isabella har fremstillet et specielt lufttelt til Volkswagen California og lignende modeller. Navnet er Isabella Air X-Tension og det er et luftfortelt der står af sig selv, så du kan køre fra det. Det er der stor interesse for.

Her ser du Isabella Air X-Tension som er en længe ventet løsning til de mange kassevogne, fritidsbiler og campere.

En sluse forbinder camperen med luftteltet, men den er nem at fjerne så du kan montere en side så teltet lukkes af så du kan køre fra teltet, som således sikrer at du har din plads når du kommer tilbage efter dagens oplevelser.

Se filmen hvor Claus Ikjær fra Isabella fortæller om Isabella Air X-Tension.

Her er der monteret et solsejl på camperen.

Isabella kan ligeledes tilbyde flere løsninger på køkkendele samt borde, stole og alt andet du skal bruge til din campingtur.

Hvis du er fastligger og har valgt et Isabella Villa helårstelt til din campingvogn kan du supplere med et læhegn som fås i flere størrelser i form af længder og højder.

Her ser du en sektion med et lavere læhegn fra Isabella.  Yderligere information finder du på www.isabella.net

Peer Neslein vender tilbage med flere reportager fra Ferie for alle 2022 de følgende dage.

Annonce: