Ferie for alle 2022 – del 7 + Årets campingvogn (Reklame)

Her er Peer Neslein del 7 af hans reportage fra årets campingudstilling i Messecenter Herning.

Lad os lige starte med Årets Campingvogn for familier som blev valgt i forbindelse med “Ferie for alle” i Herning.
Vinderen af denne kategori blev Knaus Südwind 580 QS.

Her ser du indretningen på Knaus S¨dwind 580 QS som er med forældrenes dobbeltseng i forenden. Siddegruppe og køkken midt i vognen og børnenes køjer i bagenden hvor der også er toiletrum med bruserum.

Her kan du se siddegruppen midt i vognen og forældre dobbeltsengen i forenden. Køkkenet er til højre i billedet.

Køkkenet er ganske pænt stort og til højre for køkkenet finder du køleskabet. Der kan være vist ekstraudstyr som f.eks bageovn på billederne.

Børnenes køjeafdeling her med 3 køjesenge som viser at det er muligt at bestille vognen med op til 3 køjer.

Stort toiletrum med alt hvad en familie har behov for. Toilet, håndvask, skabe, bruserum og god udluftning efter badet.
Se mere på www.knaus.dk

 

Et kig ned gennem Isabella standen med deres store udvalgt af fortelte med stænger eller med luft. www.isabella.net

 

Udstillingen rummede mange typer autocampere også de helt store Liners som disse fra Morelo som forhandles af Aabybro Camping nord for Limfjorden. Det er et rullende helårshus. Se de store autocampere på firmaets hjemmeside: https://www.aabycamp.dk/

 

CampingCard ACSI som de fleste campister kender var selvfølgelig også til stede i Herning som de plejer at være. Systemet er at du køber deres 2 bøger for kr. 110 med 3.000 campingpladser i Europa. I bøgerne er et CampingCard som du udfylder og så kan du overnatte til specielle priser uden for højsæsonen på de mange pladser. Du kan ligeledes tilkøbe dig adgang til en app til din telefon så du kan finde pladserne på farten. Se mere her:

Camper fritid og WeCamp præsenterede bl.a. denne smarte Cadac Safari Chef Compact til gaspatron som kan ses hos landets førende forhandlere. Se den lille film.

Fra Royal Camping kommer denne smarte grill som er monteret på en vogn der er nem at transportere. Se den lille film

I en af de store haller kunne du ligeledes hente den store gratis campingbibel med udstyr og tilbehør på 1.000 sider fra tyske Reimo som er kæmpe supermarked som samarbejder med en række danske forhandlere.  Se mere her: https://www.reimo.com/da/

 

Et sted der var trængsel alle dagene var hos SK Caravan og firmaets webshop www.campingudstyr.dk som havde indrettet et kæmpe campingmarked i en af hallerne med varer til fornuftige priser og det var som billederne viser meget populært.

Udstyr og tilbehør fra SK Caravan og Campingudstyr.dk

 

Sørens Camping fra Herning udstillede fortelte fra hollandske Walker. Her ser du et par eksempler som dette fortelt der hedder Concept.

Walker fortelte har ligeledes udarbejdet fortelte til de specielle og meget populære Adria Action og T@B som du kan se på plakaten.
Walker fortelte kan tilbyde hele programmet fra solsejl til rejse- og fastligger fortelte samt vintertelte og diverse udstyr.
Se www.walker-fortelte.dk

En af de populære modeller fra Walker et dette Palladium 350 der som navnet fortæller er 350cm dybt. Men det er ligeledes indrettet med en smart indgang som du kan se på de næste billeder.

Her står jeg inde i forteltet og du kan se den lille entre man kommer ind i hvor man kan stille en stumtjener, en reol eller lille skab.

Indhakket i forteltet giver ligeledes en dejlig krog inde i forteltet som du ser til højre i billedet.

Her ser du det praktiske og dybe hjørne med siddepladserne. Bemærk også den store dybde inde i forteltet. Her er der god plads til gæster og møbler. Yderligere information hos Sørens Camping.   www.scamping.dk

 

Vendelbo Vans eller autocamperspecialisten som de også er kendt som pga deres mange års erfaring med autocampere præsenterer en kompakt autocamper som overrasker med en smart indretning. Se den lille film. Yderligere information www.vendelbo-vans.dk

 
 

Annonce: