2016-CampOne_01
VIP – kortet kører nu på 3. sæson og er en kæmpe succes, der er simpelthen så mange fordele, at det ikke kan betale sig andet end at blive VIP kunde hos CampOne.

Campér på Assens Strand, Bøjden Strand eller Grenen Strand og nyd alle de skønne fordele, bl.a. tag børn/børnebørn under 12 år
GRATIS med, Gratis brusebad, Gratis internet, og 2 fantastiske nyheder i 2016 er bl.a. at der med på VIP kortet er et gavekort til en gratis weekend i egen vogn for venner eller familie eller VIP senior – Campér alt det I vil – mx. 9 overnatninger på hver plads for 1.995 kr.

I Bøjden har man ligeledes Gratis badeland inde og ude, 50% rabat på minigolf og 25% rabat på aften buffét i Restaurant & Café Bøjden Strand.

2016-CampOne_03
Der er så mange fordele
Kunne I tænke jer at blive sæsonliggere, sæsonliggere er automatisk medlem af vores eksklusive VIP klub og til dem, kan vi endvidere tilbyde ”sæsonflex” d.v.s. det er muligt at flexe mellem CampOne’s pladser ganske Gratis, dog betales der dagstakst på strøm – men denne fordel åbner muligheder for at prøve noget forskelligt fx kan man benytte Bøjden i påsken, Assens i pinsen og
Grenen i efterårsferien.

Pris for VIP er 599 kr. pr. år
Køb en vilkårlig helligdagsferie og tilkøb VIP for 399 kr.
Vi glæder os til at byde jer velkommen i CampOne.dk

Se mere her.: www.campone.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar