2016-06-19-Sankt-Hans
Besøg Dancamps Ajstrup (v/Aarhus) og oplev Skt.Hans aften ved stranden.

Midsommerfejring med bål, hekseafbrænding, taler og hyggelig fællessang på årets lyseste dag. Oplev en smuk og meget stemningsfuld aften på stranden lige neden for campingpladsen.

Midsommerstemningen starter torsdag d. 23. juni fra klokken 19.00, og der kan købes forfriskninger i strandbaren til at nyde, mens bålet tændes og ilden brænder ud med den smukke Aarhus bugt i baggrunden. Bag arrangementet til Skt. Hans aften arrangeres af den lokale Borgerforening og campingpladsen.

Dancamps Ajstrup er en af Danmarks bedst beliggende campingpladser – direkte ved den lækreste sandstrand med blå flag og badebro.

Store velholdte læpladser og gode moderne servicebygninger med flotte inde- såvel som udekøkkener, stor butik m. snackbar, høj service med store smil og gode legeredskaber. Her er masser af smuk natur med skov og strand og landlig idyl, og alligevel ganske tæt ved smilets by – Aarhus.

Benyt tilbuddet om at bo 3 dage/2 nætter inkl. 2 personer, standplads og miljøtakst for kun kr. 299,-. Der er valgfri ankomst og tilbuddet gælder hele sæsonen. Ekstra nætter/ekstra personer kan tilkøbes.

Se mere på www.dancamps.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar