Isabella er som altid på pletten med nyheder bl.a. dette lufttelt til kassevognen, fritidsbilen eller autocamperen som kan blive stående hvis du lige kører en tur i camperen.Der bliver gjort op med danskernes rejselængsel, når rejsebranchen 25.-27. februar 2022 samles på Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, i MCH Messecenter Herning. Her findes repræsentanter fra alt fra charterbureauer over camping til krydstogt, mens også golfrejsebureauer og turistkontorer står på spring for at sende danskerne afsted på deres næste ferie.Rejsebureauer står side om side med danske og udenlandske turistkontorer og alskens ferieforhandlere, herunder de danske campingforhandlere, når årets store feriemesse, Ferie for Alle, 25.-27. februar tager form i MCH Messecenter Herning. Denne gang i fysisk format, efter messen i fjor blev gennemført i en onlineversion. I år lyser verdenskortet dog atter grønt, og med åbne grænser og ophævede restriktioner er rejsebranchen klar til at klæde rejseglade danskere på til deres næste drømmeferie.
Skandinaviens største feriemesse byder denne gang på flere end 660 udstillere, der fordeler sig på messens områder Danmark, Udland, Camping og Dansk Golfshow. I Udlandshallerne finder man en række rejsebureauer, heriblandt Øster Lindet og Gislev Rejser, charterbureauer som Apollo, Bravo Tours, Primo Tours og Corendon samt oversøiske bureauer som Risskov Rejser, Stjernegaard Rejser og Profil Rejser.

Et vindue til verden
Søger man tips og tricks til attraktioner, badestrande eller byliv på sin næste ferie, står både danske og udenlandske turistkontorer klar til at hjælpe.


Du kan møde mange danske forhandlere af autocampere som f.eks Vendelbo Vans som præsenterer flere mærker.

Hele rejsebranchen repræsenteret
Traditionen tro fylder camping ni store messehaller på Ferie for Alle. Her kan man gå på opdagelse blandt stort set alle mærker inden for campingvogne, autocampere, telte og tilbehør til ferien på fire hjul. Udstillerne tæller blandt andre mærker som Kampa, Knaus, Isabella og Adria. Det er vanen tro også muligt at møde repræsentanter fra flere campingpladser i hallerne H, D, C og M.

På messens åbningsdag hædres branchen ved prisuddelingen Danish Camping Award. Ifølge Anne-Vibeke Isaksen, landsformand for interesseorganisationen Dansk Camping Union med 50.000 medlemmer, er camping en folkeferie, der fortjener hyldest.
– Camping er danskernes foretrukne ferieform i Danmark, og derfor er vi helt naturligt stærkt repræsenteret, når hele rejsebranchen samles på feriemesse i Herning. Ferie for Alle er uden sidestykke; der er altid en fantastisk stemning og summen i hallerne, og jeg kan kun forestille mig, at det bliver euforisk i år efter lang tids nedlukning. Derfor er det også den helt perfekte ramme om campingbranchens prisuddeling, der helt fortjent hylder den store indsats, branchen yder for Danmark og dansk turisme, fortæller hun.

Når Ferie for Alle finder sted 25.-27. februar 2022 i MCH Messecenter Herning er der lagt i støbeskeen til en oplevelsesrig weekend for hele familien. Programmet er spækket med inspirerende rejseforedrag, sjove aktiviteter og ikke mindst en lang række konkurrencer og gode tilbud. Læs mere om programmet her. 

Annonce: