Photo: Lars Moeller

Ferie For Alle er et must for alle campingentusiaster!
Her mødes et væld af campister fra hele landet for at hygge sig og blive inspireret af tidens stærkeste bud på campingvogne, autocampere og det nyeste inden for tilbehør og campinggrej.
På Ferie for Alle kan du søge ekspertviden, rådgivning, inspiration og information fra hele branchen og møde folkene bag fantastiske campingpladser i ind- og udland.

Fokus på naturen og nærvær
For garvede campister er det ikke nogen nyhed, at nærværet med familien og nærheden med naturen er i højsædet under ferien, og netop af samme årsag begynder flere og flere at få øjnene op for campinglivet som rejseform. Denne ferieform giver en frihed og en fleksibilitet i forhold til at køre lige derhen, hvor man ønsker.
På Ferie for Alle kan du blive klogere på ferieformens mange glæder. Her står eksperter klar med rådgivning og vejledning, hvis du skal planlægge din første campingferie uanset om den går til Lolland eller Lidoen.

En campingmesse for hele familien
Ferie for Alle byder på spændende aktiviteter, underholdning og konkurrencer for både store og små. Tag på opdagelsesrejse i messens mange temaområder, hvor du blandt andet kan byde på fiskeauktion, få en afslappende nakkemassage, grille skumfiduser og få smagsprøver med nye sanse- og smagsindtryk fra hele verden.

Scenerne i Udlandshallen og Danmarkshallen byder på topunderholdning fra nær og fjern. Her kan du f.eks. deltage i rejsebanko eller nyde dans og musik fra alle verdenshjørner. Er du mere til action, kan du prøve kræfter med Stand Up Paddling eller teste dine kajakevner i det store indendørsbassin i udelivsområdet. Du kan også beundre vilde trialaction-tricks eller selv prøve kræfter med sportsgrenen.

Mød de bedste campingpladser
Ferie for Alle er stedet, hvor de danske og udenlandske campingpladser viser, hvad de har på programmet i den kommende sæson. Her finder du Skandinaviens største fremmøde af campingpladser i ind- og udland.

Udstillerne står klar med råd og vejledning til din næste campingferie uanset om du er til sydens solrige klima i Italien, Frankrig og Kroatien, den fantastiske svenske natur nær skove og søer, den eventyrlige udsigt i de østrigske alper eller den friske vind og det brusende Vesterhav i Danmark.

Messen et enormt inspirationsunivers, hvor du kan blive klogere på hele verden og opdage nye campingplader, du ikke anede eksisterede!

Se den nye Kabe Estate

Campingvogne for enhver smag og enhver pengepung
Ferie for Alle er et paradis, hvis du er på jagt efter en ny campingvogn.
Der er altid masser af nyheder på programmet, når hele den danske campingbranche samles på Ferie for Alle. På campingmessen finder du samtlige kendte campingvogns- og autocampermærker. Hertil er alt inden for fortelte, tilbehør, telte og teltvogne også repræsenteret. Messen byder på et enormt udvalg, hvor du finder alt fra de ypperste luksusvogne til standardvogne samt nyheder og premierer på nye modeller.

Med masser af forhandlere samlet på ét sted, giver Ferie for Alle dig en unik mulighed for at danne dig et overblik over modeller og pris, før du beslutter dig for, hvilken campingvogn, der er den rigtige.


Benimar autocampere er blevet et hit i Danmark. De fås i alle størrelser.

Autocampere for de eventyrlystne
Ferie i en autocamper er den mest frie ferieform, der findes. For de frie fugle, der elsker at komme vidt omkring, er autocamperen et must for en vellykket ferie. En ferie i autocamper handler nemlig om at lade nysgerrigheden styre dagen og ruten. Her er du ikke afhængig af køreplaner, reservationer, indtjekning og udpakning. Denne ferieform er både velegnet til par, familier og venner, der ønsker at opleve naturen på tæt hånd.

På campingmessen finder du alle de største og mest kendte mærker inden for autocampere og udstyr. Hertil finder du en lang række forhandlere, der står klar med ekspertvejledning, gode råd og skarpe messetilbud.


Isabella Air X-tension er et nemt og praktisk telt/pavillion til kassevogne, folkevogne og andre autocampere som du også kan køre fra.

Få tjek på campingudstyret

En rigtig campist har tjek på udstyret. På Campingmessen finder du et enormt udvalg af det nyeste campingudstyr. Her kan du bl.a. gå på jagt efter:

  • Telte
  • Fortelte og tilbehør
  • Familietelte
  • Campingmøbler
  • Og meget, meget mere!

For tekniknørderne er der desuden masser af spændende features at lege med og blive klogere på.

www.ferieforalle.dk

Faktaboks:
Sted:
MCH Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning
Åbningstider: Fredag  9-17, Lørdag  9-17, Søndag 10-17
Billetpriser:

Voksen kr. 120,-
Barn, 5 – 12 år (børn under 5 år gratis) kr. 10,-
Seniorbillet, 60+ (Kun gyldig fredag 25. februar) kr. 60,-
Efter-15-billet (kun gyldig efter kl. 15.00 på én valgfri dag) Kr. 60,-

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar