IMG_4587

 

Peer Neslein fortæller:
Da vi bliver i Oslo en dag ekstra kan vi lige så godt sætte vores Isabella Universaltelt op. Så jeg lægger stængerne frem så de er klar. I går aftes besluttede vi at blive en dag ekstra i Oslo, så vi lige kan gennemgå vognen i fred og ro. Vi skal jo også lige have vores sjæl med på turen.

Jeg kan godt lide at lægge teltstængerne der hvor de skal bruges, så der er system i tingene. Undskyld jeg ligner en fransk turist, men jeg har desværre glemt min vandtætte kasket og da det støvregner, gider jeg ikke regn på brillerne. Tuxertrøjen er i øvrigt udstyret med en membran så den er vandtæt, så det skal jeg da lige teste.

 

Teltet er kørt i teltskinnen og vi er i gang med at montere fix-on beslag i vulsten på teltet, som stængerne skal hægtes fast i.
Teltet er kørt i teltskinnen og vi er i gang med at montere fix-on beslag i vulsten på teltet, som stængerne skal hægtes fast i.

 

Men for pokker hvor blev det koldt om fingrene, så vi måtte lige have varme jakker på og så ender man selvfølgelig med at svede når teltet er kommet op. Thats life. Rasmus hænger gardiner op.
Men for pokker hvor blev det koldt om fingrene, så vi måtte lige have varme jakker på og så ender man selvfølgelig med at svede når teltet er kommet op. Thats life. Rasmus hænger gardiner op.

 

Så komIsabella vinterteltet op så nu kan det bare sne som det vil.
Så kom Isabella vinterteltet op, så nu kan det bare sne som det vil.

 

Det ser i øvrigt pænt ud med lysskinnen i hele vognsiden på Kaben.
Det ser i øvrigt pænt ud med lysskinnen i hele vognsiden på Kaben.

 

Det giver også godt lys i hele forteltet, selv om lysdæmperen er skruet noget ned her på billedet. Sort nistret gulvtæppe fra Isabella.
Det giver også godt lys i hele forteltet, selv om lysdæmperen er skruet noget ned her på billedet. Sort nistret gulvtæppe fra Isabella.

 

Jeg har ikke sat fodstykket på campingvognen, da der skal skæres hul i det for at min el-trappe kan køre ud og da jeg har lånt teltet af Isabella til denne tur, vil jeg ikke ødelægge det.
Jeg har ikke sat fodstykket på campingvognen, da der skal skæres hul i det for at min el-trappe kan køre ud og da jeg har lånt teltet af Isabella til denne tur, vil jeg ikke ødelægge det.

 

Jeg vil lige vise hvor god plads der er i mit bruserum som jeg er meget glad for. Når den buede dør skydes for, er rummets baghjørner firkantede så der er rigtig god plads.
Jeg vil lige vise hvor god plads der er i mit bruserum som jeg er meget glad for. Når den buede dør skydes for, er rummets baghjørner firkantede så der er rigtig god plads.

 

Min håndklædetørrer, er vandbåren via centralvarmeanlægget så den både varmer og tørrer håndklæderne efter badet. Om sommeren er der selvfølgelig ikke varme på, men der hænges håndklæderne jo også udendørs for at tørre.
Min håndklædetørrer, er vandbåren via centralvarmeanlægget så den både varmer og tørrer håndklæderne efter badet. Om sommeren er der selvfølgelig ikke varme på, men der hænges håndklæderne jo også udendørs for at tørre.

 

Alde displayet fortæller at der er tændt for vinteropvarmning af gasregulatoren,, cirkulationspumpen kører samt temperatur inde og ude. Vi har fjernet 230 volt stikket for at se hvad vi forbruger når vi kun har vores batteri (115 amp/timer).
Alde displayet fortæller at der er tændt for vinteropvarmning af gasregulatoren,, cirkulationspumpen kører samt temperatur inde og ude. Vi har fjernet 230 volt stikket for at se hvad vi forbruger når vi kun har vores batteri (115 amp/timer).

 

Bag det ene gardin i rundsiddegruppen sidder en styreknap til subwooferen.
Bag det ene gardin i rundsiddegruppen sidder en styreknap til subwooferen.

 

Her har jeg trukket gardinet til side så du kan se knappen.
Her har jeg trukket gardinet til side så du kan se knappen.

Og i morgen skal vi nordpå til Atlanterhavsvejen. Lad os nu se hvor langt vi kommer. Vi tilpasser os jo vind og vejr.

Så på gensyn.

Rasmus og Peer Neslein
Campingferie.dk

Tekst og foto: Peer og Rasmus Nelsein
© www.campingferie.dk 2014

 

Annonce: