I hver årgang findes der forskellige modeller som påkalder sig opmærksomhed. Enten fordi modellen skiller sig ud årgangens modeller, fordi den er ny, sælger godt eller er værd at se nærmere på i forhold til markedet eller tidens trends. I dag kan se nærmere på denne Dethleffs C’Trend 505 FSK, trin to i fabrikkens kompakte klasser. Selv om vi er i det såkaldte indstigningssegment, så er der stor variation i mulighederne. Du kan bl.a. vælge mellem fem populære indretninger og fem forskellige tekstilvarianter.

Opbygningsmæssigt er Dethleffs C’Trend er bygget med hvide hammerslået sideplader, gulvet er 42 mm tykt, sider og tag 34 mm, alle vinduer (minus toiletrum) har vinduer med kasetterollos med mørklægnings- og myggenetgardin, vinduer i toiletrum mælkehvide og i taget er der en Mini-HEKI klar tagluge. I gaskassen er der reservehjulsholder, udvendig adgang til magasin via en serviceluge, skørteskinne til afdækning af hjulkassen og forteltskinne på både for- og bagside.

Chassiset er et AL-KO Vario-Chassis, galvaniseret med skråtstillet aksel og enkelthjulsophæng. Der er Stabilform galvaniseret letvægtsstøtteben, støddæmpere, AL-KO stabilisator, Europæisk produceret dæk der er godkendt til tempo 100 km/t, sidemarkeringslygter og 3. bremselygte i LED.


Indvendigt hedder det tofarvede interiør Casina White og Noce Solista. Vognen er bygget med Air plus som sikrer indvendig luftcirkulation der går bag overskabe og borde. Under overskabene er der åbne hylder, der er (afhængigt af modellen) mulighed for ruminddeling med enten gardin eller skydedøre. Her er godt med overskabe og den siddevendte siddegruppe kan redes op til en ekstra seng med et madrasmål på 185 x 105 cm. Madrasmålet i køjerne er begge på 210 x 75 cm. Køjerne har sengehest og stige og kan bære op til 100 kg.


I soveværelse finder du en fransk seng ved siden af det to-delte toiletrum. Madrasmålet er på 200 x 140/100 cm. Her er koldskumsmadrasser i alle faste enkelt- og dobbeltsenge, men ikke i køje- og klapsenge.


I køkkenet er der et rustfrit gaskomfur med 3 blus, der har elektrisk tænding, sammenbygget med køkkenvasken. Køleskabet er på 96 liter, inkl. ca. 11 liter frostboks. De andre C’Trend modeller har alle et køleskab på 142 l køl inkl. 15 l fryser. Skufferne kører på ruller og har automatisk indtræk samt Silent-lukkesystem. Den faste vandtank er på 38 l, spildevandstanken på 22 l.


I det todelte toiletrum er der brusebund, bænktoilet, åbne hylder med mulighed for montering af bruser (ekstraudstyr). Udenfor er der en praktisk forsænket håndvask, et-grebsbatteri, stort spejl, toiletskabe, åbne hylder og håndklædekroge.


Der findes flere udstyrspakker til C’Trend modellerne, bl.a.:

C’Trend Touring pakke (ca. 36 kg):
Truma Therme varmt vand inkl. bruserudstyr
Myggenetdør
Heki II panoramatagluge
Pris: Dethleffs prisliste

Autark pakke (ca. 30 kg):
Batteri (95 Ah)
Ladeapparat med booster
Varmeblæser 12 V
Central 12 V hovedafbryder
Pris: Dethleffs prisliste

Som standard er Dethleffs C’Trend er bl.a. udstyret med 12 V strømforsyning i hele vognen, en el-blok i klædeskabet med en 350 W omformer på 350 W med 230 V automatsikring og 12 V sikring. Der er udvendig CEE-tilslutning til 230 V fastnet og der er 7 230 V el-kontakter i vognen. Ved dobbeltsengens hovedgærde og i siddegruppen er der 12 V LED lysskinne. Udvendigt er der LED forteltlampe.

Nøgletal for Dethleffs C’Trend 505 FSK er:
Total- og karosserilængde er på 726 og 582 cm.
Totalhøjde, totalbredde og forteltmål er på 260, 230 og 986 cm.
Vægt i køreklar tilstand og totalvægt er på 1.180 og 1.350 kg.
Totalvægt kan øges op til 1.700 kg.


Med fem forskellige muligheder for tekstiler er der noget for de flestes smag. Herunder ser du Dethleffs egen beskrivelse af dem:
Diego: Varme moccafarver toppet med frisk abrikos (Øverst til højre)
Ferro: Afdæmpet elegance i flotte grå toner (I midten til venstre)
Mateo: Strålende udsigt med frisk grøn og flot grå (I midten til højre)
Pablo: Naturfarver giver harmoni (Nederst til venstre)
Vico: Helt trendbevidst i frisk blå og flot grå (Nederst til højre)


Eksempler på ekstraudstyr: Vægtforhøjelse, alufælge, reservehjul, træktøjsafdækning, næsehjul med luftgummihjul, myggenet til indgangsdør, frontvindue (modelafhængigt), tre køjesenge, hydraulisk søjlebordben, 7-zoners Premium koldskumsmadrasser, kantsyet gulvtæppe, klimaanlæg, Ultra-Heat, blæsevarme m.m.

Læs mere om Dethleffs C’Trend på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© Campingferie.dk

Se flere billeder herunder:


Dethleffs C’Trend 505 FSK


Dethleffs C’Trend 505 FSK


Dethleffs C’Trend 505 FSK


Dethleffs C’Trend 505 FSK

Besøg fabrikkens hjemmeside på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© www.campingferie.dk 2015

Annonce:

Efterlad din kommentar