Peer Neslein kigger på autocampere hos Vendelbo Vans (Reklame)

Pionerer indenfor autocampere
Peer Neslein fortæller: Vendelbo Vans er en af pionererne i Danmark, måske i hele Norden, når det gælder at arbejde med autocampere. De har selv bygget autocampere fra bunden og har i dag ansat dieselmekanikere og specialister i campingdelen, så de kan servicere alt på autocampere, både bildelen og campingdelen. De har specialister der ved alt om alle typer varmeanlæg, motorvarmere, teknik og opdatering af campere til vintercamping. Udviklingen inden for autocampere har selvfølgelig betydet at det i dag er billigere at serieproducere autocampere på fabrikkerne i Europa, men det er selvfølgelig en kæmpe fordel at købe sin camper gennem et firma som har oparbejdet en kæmpe erfaring.

Mange mærker i autocampere
Vendelbo Vans har gennem årene etableret et samarbejde med en række af de Europas fabrikker og mærker så de kan tilbyde deres kunder netop den camper med det udstyr der passer til den enkelte familie.
Vendelbo Vans har, som de altid har haft, hjemme i Vendsyssel, nærmere betegnet Tårs, (men har også en salgsafdeling på Sjælland) og har igennem mange år haft kunder i hele Danmark og i de nordiske lande.

Se hele artiklen med billeder, tekst og film her:

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar