I hver årgang findes der forskellige modeller som påkalder sig opmærksomhed. Enten fordi modellen skiller sig ud årgangens modeller, fordi den er ny, sælger godt eller er værd at se nærmere på i forhold til markedet eller tidens trends. I dag kan se nærmere på denne Dethleffs C’Go 415 QL, som er en helt ny model i indstigningssegmentet. En vogn hvis konstruktion, indretning og design bygger på godt 80 års erfaring som producent af campingvogne. Dethleffs C’Go 415 QL kan umiddelbart godt se lidt spartansk ud, men kikke du nærmere på både vogn, indretning og dens udstyrsliste, så er det tværtimod et rigtigt god bud på en ungdommelig model designet i tidens stil, let at køre med og så har den masser af indbygget campinglæde og – charme.

Dethleffs kalder selv serien for ”c’go – Caravan to go!” – Og det er den. Men selvfølgelig vil tilbehør som fortelt, campingmøbler, mover og lign. gøre campingturen ekstra komfortabel. Den viste model har en fabriksmonteret C’Go Touring pakke til 10.700 kr.

Chassiset er bl.a. stabilisator, støddæmpere og alufælge er fra AL-KO. De fabriksmonterede dæk er Tempo 100 godkendt og den 3. bremselygte har LED lys. Front, bagende og taget er i det haglsikre GFK polyester, gulvtykkelsen er 41 mm, tag og sider 28 mm. Ruderne kan alle åbnes og har kasetterollos med myggenet og rullegardiner, og så er der forteltskinne på begge sider af vognen. Ferskvandstanken rummer 38 liter, spildevandstanken på hjul 22 liter. Der er 12 V strømforsyning i hele vognen, El-blokken i klædeskabet har 350 W omformer, 230 V automatsikring, 12 V sikring og 4 stikkontakter.


Godt med boligkomfort
Indgangsdøren har småtingsrum, knager, affaldsspand, udvendig LED forteltlampe og myggenet i fuld højde (en del af Touring pakke). Siddegruppen bagerst har opredt et madrasmål på 200 x 130/100 cm, justerbare klick-in-spotlights, luftcirkulation med ventilation bag overskabe og borde (Airplus), Mini HEKI tagluge med klart plexiglas, Midi HEKI tagluge (pakke,) Truma gas varmeovn, blæsevarme (pakke), masser af overskabe og åbne hylder.


Køkkenblokken har sammenbygget køkkencenter i rustfrit stål med 3 kogepladser med elektrisk tænding på gaskomfuret og køkkenvask med koldt og varmt vand (pakke), og så er der designerarmatur ved køkkenvasken. Køleskabet har elektrisk tænding på gas-funktionen og er på 86 l inkl. 9 l frostboks. Skufferne er på ruller med automatisk returløb og lyddæmpet lukning (soft-luk). Der er åbne hylder under overskabene monteret med 2 LED spots på undersiden.


I soveværelset er der en tværvendt dobbeltseng som har lamelbund og ergonomiske skummadrasser. Madrasmålet er 200 x 135 cm. Her er flytbare spots, åbne hylder under overskabe, hylde over gaskasse, opbevaringsmulighed i to af panelgardinerne og stor serviceluge til magasinet under sengen.


Toiletrummet er indrettet med toilet med glaskumme og drejeligt toiletsæde, brusebund, stort spejl, tagluge med myggenet, håndvask nedsænket i bordet, armatur med brusemulighed (pakke).


Interiøret hedder Casina White. De fem tekstilvarianter med opbevaringlommer i de yderste paneler. De ses på dette og næste billede.


Pakker for Dethleffs C’Go 415 QL:
Touring pakke (ca. 50 kg): Truma Therme varmt vand inkl. bruserudstyr, myggenetdør, Heki II panoramatagluge og varmluftanlæg. Pris: 10.700 kr.

Autark pakke (ca. 30 kg): Batteri (75 Ah), ladeapparat og central 12 V hovedafbryder. Pris: Kontakt en Dethleffs forhandler.

Nøgletal for C’Go 415 QL:
Totallængde, karosserilængde og totalbredde: 629, 499 og 220 cm.
Udvendig højde og forteltmål: 260 og 898 cm
Gulv-, tag- og vægtykkelse: 41, 28 og 28 mm.
Køreklar og totalvægt: 980 og 1.100 kg.
Opvejning til 1.500 kg totalvægt er muligt.
Pris inkl. Touring pakke (10.700 kr), eksklusiv levering og evt. ekstraudstyr: 120.600 kr
Pris uden ekstraudstyr: 109.900 kr.

Klik her og se flere data på C’Go 415 QL

Fotos er fra præsentationen i Düsseldorf. Allerede nu kan de fleste C’Go modeller ses hos forhandlerne af Dethleffs. Læs mere om Dethleffs C’Go på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© Campingferie.dk

Se flere billeder herunder:


Dethleffs C’Go 415 QL


Dethleffs C’Go 415 QL


Dethleffs C’Go 415 QL


Dethleffs C’Go 415 QL


Dethleffs C’Go 415 QL


Dethleffs C’Go 415 QL

© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar