Campingtur i Danmark – del 5 – test af Ssangyong Korando + film

Som nævnt tidligere har Peer Neslein, Campingferie.dk lånt en Ssangyong Korando som er blevet testet på en campingtur i Danmark. Nu er tiden kommet til at se og høre hvordan det er gået.

Peer Neslein fortæller:
Jeg har valgt at producere en film hvor jeg fortæller om bilen og mine oplevelser med den. Så klik på filmen og se konklusionen på brændstofforbrug, længde, bredde, motor, gear og selvfølgelig diverse priser som ejerafgifter, købspriser og ikke mindst hvad jeg synes om bilen og dens egenskaber.

Yderligere information om Ssangyong Korandofinder du her: www.ssangyongmotor.dk

Tak for denne gang
Med denne film om den nye campingtrækker vil jeg gerne sige tak til de mange, der har fulgt turen til Rømø og Vesterhavet, som altid er et besøg værd.

På gensyn
Peer Neslein
Campingferie.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar