Gusto (2)

Alle Güsto’s telte er individuelt tilpasset størrelsen på campingvognen, således at man aldrig rammer et skævt A mål. Kunden udvælger personlig designet på sit nye telt ud fra Güsto’s store teltprogram. Deriblandt finder man bl.a. Caravilla Pro, som er flagskibet i Güsto’s program af helårs fastligger telte. Alle fortelte fra fabrikken Güsto, adskiller sig fra mange af de andre fortelte på markedet i dag, ved at de er håndsyet på fabrikken i Stolzenau i Tyskland, og leveres med 5 års garanti. Kort sagt – Top kvalitet telte, syet i Tyskland, til den kræsne campist.

Da alle teltene er specialsyet på bestilling, giver det kunden en unik mulighed for, selv at designe sit nye fortelt. Først vælges den ønskede farvekombination. Derefter vælges den ønskede teltdybde. Her kan man frit vælge, en hvilken som helst dybde på teltet, fra 240cm til 350cm. Til sidst vælges udhænget, her kan vælges imellem et komplet udhæng, hele vejen rundt på teltet, eller den klassiske løsning, med front udhæng. Udhænget kan varieres i størrelsen. Når hovedteltet er designet, kommer vi til valget af vinduestyper, placering af dør, myggenet osv. Blandt andet kan de nye flotte gallerivinduer vælges, eller hvad med et køkkensegment, hvor pvc dugen går op forbi køkkenbordet, så vinduet ikke bliver ødelagt af sprøjt fra stegning. En anden mulighed kunne være et vægsegment. Her har man udskiftet vinduesfolien med en pvc dug, således at bagsiden af f.eks. et køleskab skjules. Til slut mangler man bare at vælge gardinerne, og så er man klar til mange års camping uden bekymringer.

Güsto´s Cara Villa serie leveres selvfølgelig med et kraftig 32 mm stålstel, så en stabil opsætning er sikret.

Gusto (1)

Campingforum har eneforhandling af Güsto
Alle Güsto´s modeller forhandles eksklusivt hos Campingforum Aps i Kibæk.

Claus og Ann Grandahl der driver Campingforum er stolte af, at være den eneste forhandler i Danmark, der er blevet godkendt af Güsto fabrikken til at måtte sælge dette fantastiske og unikke produkt. Vi i Campingforum er uddannet i, at kunne give vore kunder den helt rigtige vejledning i forbindelse med køb og opstilling af dette fortelt. I butikken på Østerbro 6, 6933 Kibæk, kan man opleve flere opstillede modeller fra Güsto, og skulle det knibe med opstillingen af teltet, hjælper vi gerne med dette, slutter de 2 indehavere.

For yderlig info kontakt http://www.campingforum.dk/

Annonce:

Efterlad din kommentar