2016-F-Saphir-650-SKM-01

Fendt campingvogne er blevet voldsomt populære i hele Europa. Fendt vinder år efter år den ene pris efter den anden, og i år er ingen undtagelse. Nu er Fendt også nomineret til Årets Campingvogn i Danmark. Fendt er et populært campingvognsmærke. Læserne af det tyske magasin Cars Caravan stemmer hvert år blandt mange campingvogne, og tildeler prisen König Kunde til deres favoritter. I år har de stemt Fendt ind på en samlet 1. plads med 8 førstepladser ud af 10 mulige. I de sidste 2 kategorier ligger de på henholdsvis 2. og 3. plads. Det er ikke kun i Tyskland at kunderne stemmer om deres favoritter. På Ferie for Alle i Herning udnævner BT årets campingvogn på baggrund af en uvildig jurys bedømmelse. I år stiller Fendt op med en totalt redesignet campingvogn – nemlig Fendt Saphir 650 SKM.

2016-F-Saphir-650-SKM-02
Bare lidt mere lækker
Fendt Saphir 650 SKM er ligesom de øvrige campingvogne i Fendts program i en meget høj klasse. Her får man rigtigt meget campingvogn for pengene og en vogn, der kan holde i mange år fremover. Fendt Saphir 650 SKM har været i Fendts modelprogram i mange år. Man kan nærmest betegne den som ’en klassiker’, der nu er blevet totalt redesignet. Den er indrettet med køjesenge, og her er plads til selv den store børnefamilie. Fendt Saphir 650 SKM er udstyret med alt tænkeligt grundudstyr og fås også med centralvarme. Campingvognen er 2,50 meter bred, har en totalvægt på 2000 kg., og der er sovepladser til 4 eller 5 børn og 2 voksne. Prisen for Fendt Saphir 650 SKM starter ved kr. 209.950,-

2016-F-Saphir-650-SKM-03
Kræset for gode detaljer og høj kvalitet
Fendt har altid været indbegrebet af høj kvalitet. På Fendts fabrik i byen Mertingen i Tyskland, vægtes godt håndværk særdeles højt. F.eks. har man indrettet produktionen sådan, at campingvognene bliver samlet af forskellige teams. Hvert team har deres egen opgave som en del af den samlede produktion.
Men én opgave har alle teams tilfælles – nemlig at kontrollere at teamet før dem har udført deres arbejde godt nok. Derved bliver alle campingvogne kvalitetssikret løbende gennem hele produktionsprocessen. Derfor er Fendts campingvogne kendt blandt campister for bl.a. at være af meget høj kvalitet. Den høje kvalitet, valg af materialer, det gode design og de funktionelle indretninger er alle medvirkende faktorer til Fendts hastigtstigende popularitet og de mange fine priser.

2016-F-Saphir-650-SKM-04
Danmarks 3. bedst sælgende mærke
Kombinationen af opbygning og valget af materialer sender et tydeligt signal om et kvalitetsprodukt, hvilket også er en af grundene til at flere og flere vælger Fendt. Fendt har da også været det 3. bedst sælgende campingvognsmærke i Danmark gennem flere år. Vi definerer os alle – i større eller mindre grad – gennem de ting vi køber og omgiver os med. Og ligesom tøj, møbler og biler, så sender campingvognen også et signal om hvem man er, og hvilke værdier man lægger vægt på. Et godt og gennemført design er blevet vigtigt for mange, og Fendts nye stilrene og meget trendy design falder tydeligvis i mange campisters smag.

2016-F-Saphir-650-SKM-05
Det bliver spændende at se, om Fendt vinder prisen for Årets Campingvogn i Danmark, og dermed kan føje endnu en pris til årets mange udmærkelser fra fagblade og campister. Fendt Saphir 650 SKM kan ses på Fendts stand på Ferie for Alle 216. Lægger du vejen forbi Fendts stand kan du samtidig deltage i konkurrencen om et spaophold på Comwell Kellers Park i Brejning.

Se mere om Fendt på www.fendtinfo.dk 

Se flere billeder herunder

2016-F-Saphir-650-SKM-06
TV-bord og klædeskab

2016-F-Saphir-650-SKM-07
Det franske soveværelse til mor og far

2016-F-Saphir-650-SKM-08
Todelt toiletrum

2016-F-Saphir-650-SKM-09
Opholdsrummet set fra soveværelset

2016-F-Saphir-650-SKM-10
Børneværelset med siddegruppe og køjer

2016-F-Saphir-650-SKM-11
Overkøjen.

blog-post-120216-saphir-650-skm-01

Se mere om Fendt på www.fendtinfo.dk 

Tekst: Campex
Foto: Fendt & Campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar