Besøg hele verden til Autocamper Show i Fredericia


Lisbeth og Peer Neslein på autocampertur gennem 7 nationalparker i USA.

Så er det igen blevet tid til messen store oplevelser på fire hjul. MESSE C i Fredericia byder for tredje år i træk velkommen til Autocamper Show med et program, der er større end nogensinde før.
Er du det mindste nysgerrig på autocamperlivet, bør du ikke gå glip af Autocamper Show d. 3.-5. november 2023. Autocamper Show er selvfølgelig ikke kun for dem, der blot er nysgerrige i autocamper-ferieformen. Messen er også et mekka for den garvede autocamper-turist med mange år bag rattet, for på Autocamper Show er der noget for enhver smag. 3 dage i november kan både fjerne destinationer og spændende nye steder opleves, når hele verden bliver bragt til Fredericia i form af inspirerende oplæg og praktisk vidensdeling fra to messescener, ”Drømmefangeren” og ”Teknikhjørnet.” I år kan du på Autocamper Show gå på opdagelse i 22.000 kvadratmeter haller med endnu flere biler, mere udstyr og inspirerende mennesker, der er klar til at dele ud af viden og gode råd.

Peer Neslein fra Campingferie.dk holder foredrag
Fredag den 3. november kl. 14.15 fortæller Peer Neslein om sit liv med autocampere som startede i 1988 med en tur Skandinavien rundt. Siden er det blevet til mange autocampere og ture. Seneste tur var i efteråret hvor han, sammen med sin søn Rasmus, kørte i en Randger R560 4×4 på en tur til Lysevejens 27 hårnålesving i Norge. Det kom der en 360 graders film ud af som ligger på YouTube.

Foto Michal Kubik _mkimages_ Instagram

Peer Neslein ved den Randger R560 4×4 som han sammen med sin søn Rasmus kørte i på turen op og ned af de 27 hårnålesving på Lysevejen i Norge i august måned. Se filmen i 360 grader

Her: https://youtu.be/X8V924kLQXI?si=ZFS95z77-Kcgd09W

 

Peer har både ejet og lånt mange forskellige autocampere gennem årene.

Ved teknikhjørnet bliver du klogere
Den nye scene, Teknikhjørnet, er et af årets nye tiltag. Herfra vil det være muligt at høre oplæg af mere teknisk karakter, da der deles ud af praktisk viden og gode tips og tricks til ferien i autocamper. Gæsterne kan f.eks. blive klogere på nyt spændende udstyr, som vil gøre rejsen både nemmere, sjovere og mere sikker, når den erfarne autocampist, journalist Søren Dalsgaard, holder oplæg på scenen. Fra scenen kan du blandt andet også lære om regler og regulationer fra Autocamperrådet, samt blive klar til fricamping med råd fra Henriks Vanlife, som bor og lever i en autocamper.

Drømmefangerscene tager dig helt fra Balkan til Nordjylland
Fra den store scene ”Drømmefangeren” bliver der også stakkevis af rejseanekdoter og tips til eventyr i både ind- og udland. Blandt andet kan du opleve fortællingen: ”Med Biljana til Balkan.”
”Det der er specielt ved at rejse på Balkan er mangfoldigheden, den historiske arv, gastronomien og gæstfriheden,” fortæller Biljana Lozo. Biljana Lozo er oprindeligt fra Bosnien, og på scenen vil hun flittigt dele ud af sin store viden om Vestbalkan. Med Biljana som guide får du masser af guldkorn og tips til at finde de flotteste naturoplevelser og opleve områdets mangfoldige kultur.
Hvis du overvejer Balkan som rejsemål eller blot søger inspiration til dit næste autocampereventyr, så snyd ikke dig selv for dette indblik i en destination, du måske ikke havde overvejet.

Er du mere til de små ture i vores eget skønne land, så tun ind ved drømmefangeren, når tidligere vejrvært Cecilie Hother griber mikrofonen. Under corona blev familieferien til udlandet aflyst, men det stoppede ikke eventyrlysten hos hende. Løsningen blev, at familien lejede en autocamper og kørte Nord- og Vestjylland tyndt i 14 dage. Vel at mærke med to børn på henholdsvis fire år og syv måneder som medpassagerer.

Køb din billet inden messen og spar penge
Autocamper Show i MESSE C i Fredericia finder sted fra 3.-5. november. Har du endnu ikke sikret dig en billet, kan du gøre det på www.autocampershow.dk og spare penge.
Her kan du også se alle de inspirerende oplæg på programmet, samt dykke ned i listen af spændende brands, du kan udforske på messen.

Annonce:

Efterlad din kommentar