Peer Neslein fra Campingferie.dk fortalte om 30 år med autocampere og spændende camperture i både Skandinavien, Europa, Rusland og USA.

Peer fortalte også om 8-10 ting som han mente var vigtigt udstyr i en camper. Her er det f.eks Truma Duo Control CS som er en automatisk gasomkobler der skifter automatiske til næste flaske. CS betyder Crash Sensor og den lukker automatisk for gassen hvis vognen bliver ramt f.eks ved sammenstød. Peer fremhævede en vigtig ting hvis man var helårscampist, nemlig EisEx som man ligeledes kan få monteret i sin Duo Control som sikrer at gassen/kondens ikke fryser i regulatoren om vinteren.

Spændende camper fra Sunlight

Benimar har et hav af modeller og indretninger. Her er det en kompakt camper som er 214 cm bred hvor kassevogne kun er 205 cm brede.

Jepotech præsenterede bl.a. håndmixere og blendere samt deres iøvrigt store program inden for gas- og røgalarmer, Trackere, bakkameraer, samt et stort udvalgt i lys og pærer til indendørs belysning i campere og campingvogne.

Fritidsbiler havde en spændende nyhed fra Bravia bygget på Man diesel som vi vender tilbage til med en større gennemgang og film. Men den kan ses på udstillingen.

Vendelbo Vans som har hovedafdeling i Tårs i Nordjylland og udstillingsfilial  på Sjælland i Viby Sj præsenterer et hav af mærker og modeller. Her er det en luksus camper fra Mobilvetta.

Her ser vi Mobilvetta kassevognen fra fronten af. Otto Thind der styrer Sjællandsafdelingen står i døren.

Rapido var traditionen tro med på udstillingen præsenteret af Autocamper Center Vejle.

Kasper fra Kronjyllands Camping Center mødte vi ved LMC autocamperne.

AutoCamperRådet har udgivet en ny folder på 8 sider som omhandler Moral og etik, Overnatnings råd, Tømning af tanke, Apps og fricamping samt ovenstående forklaring af forskellen på Parkering og Camping.

Foldes kan afhentes hos Autocamper forhandlere. Yderligere information: info@acr.dk

 

Her er det Weinsberg og Kabe standen.

Udstillingen er åben den 3.-5. November 2023 og afholdes i Messe C Fredericia.

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar