Alene til Nordkapp – del 9 – Indlandsvejen

Peer Neslein fortæller:

I dag har jeg kørt fra Östersund til Karlstad i Sverige, en strækning på omkring 600 km og det har foregået ad Indlandsvejen, vej 45 og 26.

Jeg må sige at Indlandsvejen absolut ikke så ringe endda. Det er ikke kun træer hele vejen som man ofte er tilbøjelig til at påstå, men også afvekslende landskaber, søer, elve, broer, byer i flere størrelser, perioder med meget trafik og perioder hvor man tror at man er helt alene på vejen. Men jeg syndes det er dejligt at sidde og iagttage huse, mennesker og natur, for ikke at tale om det overvældende antal autocampere som de voksne campister kommer kørende i. Det er da utroligt. I sverige og Norge er det absolut campisternes foretrukne feriekøretøj. Selvfølgelig ser man også campingvogne, men det grå guld i nabolandene er for alvor faldet for en campingvogn med indbygget motor. En bobil i Norge, en husbil i Sverige og en autocamper i Danmark. Måske skulle vi kalde den en campingbil eller en fritidsbil, da bilen jo også kan bruges til andre ting såsom familiens bil nr. 1 eller 2. Eller til jagt, fiskeri, golf, motorløb eller ridning med hestetrailer bag på osv.

Tilbage til Indlandsvejen.

Jeg har lavet et lille sammenklip at nogle af de forskellige landskaber jeg kørte igennem i dag, så du kan se stemningsbilleder fra Indlandsvejen.

Iøvrigt skal du bemærke at jeg har kørt med solen i øjnene og i kameraets objektiv, da jeg kører mod syd og det kan give anderledes billeder.

Sluttelig kommer jeg med sidste afsnit i serien “Alene til Nordkapp – i autocamper” i morgen hvor jeg bl.a. også vil fortælle lidt om hvor Eksperten & Amatøren er på vej hen.

På gensyn i morgen hvor jeg kører til Göteborg for at sejle til Kiel hvor jeg (desværre) skal aflevere “min” Hobby Vantana til Hobby fabrikken, med en stor tak til den danske Agent for Hobby i Danmark, firmaet Campex i Vejle, som har organiseret min aftale med fabrikken.

På gensyn til del 10 i morgen på Facebook og Campingferie.dk.

VH Peer Neslein

Rejsende redaktør

Campingferie.dk
Autocampernyt.dk
Campingbladet.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar