Alene til Nordkapp – del 10 – Afslutning

Peer Neslein fortæller:
Så kom dagen hvor jeg er tilbage i Göteborg for at køre ombord på Stena Line som i løbet af natten sejler mig og camperen til Kiel. Så når du læser dette har jeg måske allerede afleveret “min” Hobby Vantana med et kæmpe tak for lån til Hobby fabrikken og den danske agent firmaet Campex. Jeg har flyttet alt mit rejsegods over i min egen bil og er på vej op gennem Jylland, over Fyn til Sjælland.
Fredag skal jeg gøre min campingvogn klar for tidligt lørdag morgen kører hele familien til Sydfrankrig.
I Sydfrankrig dukker Eksperten & Amatøren op igen med et par afsnit og de får også besøg af en gæst.
Men det må du se når de nye afsnit dukker op her på Campingferie.dk i juli måned. Der kommer selvfølgelig også informationer på de sociale medier.

Sluttelig skal jeg sige tak for din interesse i mit tur “Alene til Nordkapp” – det giver en lyst til forsat at kaste sig ud i nye eventyr.

Annonce:

Efterlad din kommentar