image001

Heine Laursen freelance skribent for Campingferie.dk har besøgt Østsjællands Camping Center til Åbent Hus Arrangementet i oktober 2016, hvor nye og erfarne campister mødtes og udveksle campingerfaring.

Østsjællands Camping Center er Danmarks ældste LMC forhandler, nu også forhandling af Knaus og T@b. Forhandling af Isabella og Ventura fortelte, som er udstillet oppe på reposen så kunderne i ro kan se mulighederne. Kampa fortelte med luftstænger, er blevet meget populære, udstillet opsat på en campingvogn.

En stor nyhed er det fritstående helårstelt, DWT Favorit III, der via sluse tilsluttes campingvognen, kan ses opstillet udendørs.

Karin og Tommy varetager sammen med deres to piger, Lisbeth og Susanne den daglige drift i firmaet. Hele familien er bidt af camping og tager på campingture sommer og vinter, flere arrangementer afholdes gennem året for campisterne.

Det er altid spændende at besøge forretningen, se åbent hus tilbuddene og nyhederne i tilbehør, som adskiller sig fra andre campingforhandlere, Lisbeth og Susanne er gode til at finde alternative produkter der falder i campisternes smag.

Ved besøg i forretningen er der altid tid til en kop kaffe og man får altid en god rådgivning om evt. køb og den efterfølgende service. Dette er kendetegnet for Østsjællands Camping Center.

Se mere på hjemmesiden http://www.oecc.dk

Når man træder ind i forretningen mødes synet af megen udstyr, der måske ikke ses hos andre campingforhandlere, her er det vandkedler i forskelligt design, også pladsbesparende sammenklappelig model.

Når man træder ind i forretningen mødes synet af megen udstyr, der måske ikke ses hos andre campingforhandlere, her er det vandkedler i forskelligt design, også pladsbesparende sammenklappelig model.

image003

L.E.D. lys er blevet populær hyggebelysning, soder ikke, bruger minimal strøm fra batterier.

image004

LMC Münsterland Maestro 540 E. 2017 model, med flot buet front, 12 års garanti for tæthed. Indretningen er efter nordisk mønster. Denne model blev der set ekstra på i indretning ved åbent hus arrangementet. En campist opfattede modellen “med tre værelser”. Bad- og toilet i bagenden – soveværelse – køkken og opholdsstue i fronten. Sådan kan man også se indretningen på.

image005

Vi har placeret Tommy i hjørnet af rundsiddegruppen, med god plads til selv meget høje personer.

image006

Belysningen i LMC Münsterland er gennemtænkt, her ses fotografiet af belysningen i rundsiddegruppen, uden hjælpelyset fra blitzen.

image007

To enkeltsenge i bagenden, og der er indrettet bad- og toilet med plads til omklædning, i rummet bag sengene.

image008

Ferskvandstank og spildevandtank er bygget ned venstre magasin under enkelt sengen, med plads til bagage mellem tankene.

image009

I højre magasin under enkeltsengen, det store lettilgængelige magasin, også udefra. Radiatoren er placeret oppe over serviceklappen, ledninger er godt beskyttet ved gulvet.

image010

Gaskassens bund er af aluminiumsplade, gastilslutning til to gasflasker med omskifter.

image011

Tommy viser der er kommet bredere dør i campingvognen, og vinduet kommer her til sin ret i design.

image012

Knaus Südwind Exclusive 650 UDF 2017. “Selection” med boogie. En campingvogn der er fuldført og med den brede gulvplads. En topmodel med ekstra plads.

image013

Indretningen er nordisk med rundsidegruppen i fronten samt siddegruppe midt i vognen.

image014

Læg mærke til der ud over den store tagluge, er “panoramatag” i kassette, således overvældende sollys kan afskærmes. Flot og venlig ser det ud.

image015

I bagenden er der fransk dobbeltseng og bad/toilet i bageste venstre hjørne.

image016

Under dobbeltsengen er der det store magasin, let tilgængelig.

image017

T@B 400 TD, 2017, nyheden der har ladet vente på sig. Campingvogne i den mindre genre.  Stabilitet og vindmodstand hører til i topklassen, lav vindmodstand og dermed brændstof besparende.  Modellen blev oprindelig tiltænkt yngre campister, men det er flest 50+ der er køber af T@B.

image018

Set mod fronten med behagelig siddegruppe.

image019

Set mod bagenden med dobbeltsengen på tværs, læg mærke det nye ”SkyView” vindue med elektrisk motorstyring. Gennem ”SkyView” kan man nyde nattehimlen fra dobbeltsengen.

image020

Oppe fra reposen kan man se tag og tagluger på de udstillede campingvogne. En synsvinkel der kan afgøre valg af campingvogn.

image021

Her ses til højre, bl.a. Knaus med panoramavindue i fronten. En flot front.

image022

Her ses til venstre T@B 400 TD med det store ”SkyView” vindue.

image023

Udstyrs afdeling til venstre med meget udstyr/tilbehør og reservedele (udenfor billedet).

image025

Der blev udvekslet megen camping erfaring og nye campister fik et godt indblik i campinglivet, der blev serveret lækker kartoffelsuppe til dette åbent hus arrangement.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar