I hver årgang findes der forskellige modeller som påkalder sig opmærksomhed. Enten fordi modellen skiller sig ud årgangens modeller, fordi den er ny, sælger godt eller er værd at se nærmere på i forhold til markedet eller tidens trends. I dag kan se nærmere på denne Hobby De Luxe 440 SF, som er en relancering i De Luxe serien. De Luxe 440 SF har været en del af Hobbys program siden 1997, og kun afbrudt i årgang 2014, hvor den kun kunne fås i De Luxe Easy serien. Siden årgang 2011 har modellen kun været udbudt i De Luxe serien.

Standardudstyret i Hobby De Luxe 440 SF er så godt, at du nødvendigvis ikke behøver at købe ekstraudstyr til vognen før den første campingtur. Fortelt, campingmøbler, mover og lign. er selvfølgelig rart at have med, men strengt taget behøver du ikke at have det med. Standardudstyret omfatter bl.a. todelt indgangsdør med vindue, skraldespand, hylder, myggenet og plisse gardin, insektnet for øverste halvdør, næsehjul med indbygget kugletryksmåler, kasetterollos for alle vinduer, LED lys, læsespots, sengespots, indirekte LED lys, betjeningspanel til lyssystem og vandstandsmåler, separat kontakt til børnene og korrespondance til dobbeltseng, easy luk og push-locks på skuffer i køkken, 96 l. Dometic køleskab, HEKI MIDI tagluge på 70 x 50 mm, 25 l ferskvandstank og 24 l spildevandstank på hjul.


Hobby De Luxe 440 SF er indrettet med en sidevendt siddegruppe og klædeskab bagerst, en stor køkkenblok overfor toiletrummet og forrest en tværvendt dobbeltseng. I forhold til vognens størrelse er der masser af skabsplads i klædeskab, magasiner, køkken og de mange overskabe i vognen. Madrasmålet ved opredning i siddegruppen er på 191 x 129/97 cm. Vognen er meget velegnet for to på tur og den gode plads i køkkenområdet er en populær årsag til vognens popularitet.

Listen over fabriksmonteret ekstraudstyr til vognen indeholder flere interessante udstyrsvarianter. F.eks. sølvfarvede eller sort-poleret alufælge, Winterhoff tyverisikring, City-vandtilslutning, 50 Liter fast vandtank, Ultraheat el-varmeovn, gulvtemperering (el-gulvvarme), tagmonteret aircondition, fjernbetjening for styring af lys, LCD betjeningspanel for styring af lys og vandstandsmåler, uafhængighedspakke, 36 l gasbageovn med indbygget grill, emhætte, mikroovn, PIONEER soundsystem, 3-leddet TV holder, soft close til overskabenes låger, LCD betjeningspanel inkl. WLAN (GSM styring af vognens teknik) og indbygget USB opladerstik.


Hvis du er 190 cm høj og gerne vil have en campingvogn som ikke er for stor, så er en tværvendt dobbeltseng den bedste løsning. Længden på sengen afhænger selvfølgelig af vognens samlede bredde, som på De Luxe 440 SF er på 230 cm. Det giver en dobbeltseng med et madrasmål på 208 x 132 cm. Selve soveområdet er behageligt indrettet med gode sengespots, åbne hylder under overskabene, en bred hylde over gaskassen, springmadrasser og gastryksfjeder på sengebunden.

Nøgletal for Hobby De Luxe 440 SF:
Totallængde, karosserilængde og totalbredde: 614, 496 og 230 cm.
Udvendig og indvendig højde: 259 og 195 cm
Gulv-, tag- og vægtykkelse: 37, 31 og 31 mm.
Forteltmål: 860 cm.
Køreklar og totalvægt: 1.107 og 1.300 kg.
Opvejning til 1.500 kg totalvægt er muligt.
Pris eks. levering og evt. ekstraudstyr/pakker: Pris 123.950 kr

Fotos er fra Hobbys 2015 årgangspræsentation i autocamperhallen på fabrikken i Fockbek.

Læs mere om Hobby på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: J-P. Rasmussen
© Campingferie.dk

Se flere billeder herunder:


Hobby De Luxe 440 SF


Hobby De Luxe 440 SF


Hobby De Luxe 440 SF


Hobby De Luxe 440 SF


Hobby De Luxe 440 SF


Hobby De Luxe 440 SF


Hobby De Luxe 440 SF (foto: pressefoto)


Hobby De Luxe 440 SF

Annonce:

Efterlad din kommentar