Anja Robanke fortæller:
Den 29. maj triller jeg ombord på færgen for at sejle til Island. Det er noget, jeg har glædet mig til siden, jeg rejste hjem sidste gang i marts 2019.

Forhistorien
Jeg har været rigtig meget på Island. Jeg brugte faktisk sammenlagt et halvt år ud af to år på to lange rejser på henholdsvis to og tre måneder. Den sidste tre måneders tur var med min Land Rover, Thorleif. Ham kunne jeg sove i, når jeg var på oplevelser i weekenderne.
På rejserne boede jeg hos værtsfamilier i hverdagene. Jeg arbejdede mandag til torsdag for min gamle arbejdsgiver, og holdte forlængede weekender til at tage ud og opleve.
Der er ingen tvivl om, at jeg glæder mig til at se de mennesker, som jeg kender deroppe, men naturen er den jeg brænder mest for. Det er så råt. Og nogle gange så uvirkeligt. Jeg følte tit, at jeg kørte på en anden planet. At få 3,5 måned i mit elskede Island med mit nye kameraudstyr, det er lykke! Altså for mig!

Klar til afgang

Jeg sejler derop sammen med Hugo, som er 5,99 meter lang og over 2,5 meter høj. Vi forlader Danmark den 29. maj kl. 16.00 og går i land den 1. juni. kl. 9.00. Jeg får en kahyt uden vindue, og jeg har ikke valgt måltider. Jeg fik måltider sidste gang og fandt det ret træls kun at kunne spise fra buffeten. Jeg kunne på nogle måltider have valgt noget andet, som var billigere. Så denne gang tager jeg det mere som det kommer. Så kan jeg spise, når jeg er sulten, og ikke når jeg skal. I alt for denne rejser skal jeg give 18.050 kr. tur/retur.

Læs her hvor du kan følge Anja på den spændende tur til Island og se Anja sende Live fra vulkanen i udbrud:   https://campingbladet.1kcloud.com/edlv_UXxiL/#108

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar