Kære campister

Det er altid spændende at se hvilke vogntog andre kører i og hvor I skal hen. Så det ville være dejligt med en opdatering og et billede af dit vogntog og måske hvor sommerferieturen går hen i år.

Send det gerne til mig på peer@neslein.com så lægger jeg det på www.campingferie.dk de næste dage samt på Campingferies Facebook.

Jeg starter med mig selv.
Jeg kører i en Ford Kuga 2,0 med min nye Kabe Estate 560 på krogen.


Der kommer en gennemgang af min nye Kabe og dens udstyr i løbet af juli måned.

Nordkapp
Den første tur er netop overstået og gik til Nordkapp. Læs dagbøger og se film fra turen her på www.campingferie.dk

Island rundt
I juli skal jeg have monteret nogle ting på campingvognen som jeg mangler og fra 1. august går turen til Island, hvor Lisbeth og jeg skal Island rundt langs Ringvejen.

Kompressorkøleskab og solceller
På Islandsturen skal jeg bl.a. teste mit kompressor køleskab i min Kabe. Vi satser på at droppe 230 volt på campingpladserne, da vi har 100 watt solcelle på taget og 100 watt batteri i vores Kabe. Følg turen her på Campingferie.dk og se og hør hvordan det går.

Her er Signe og jeg på vej mod Nordkapp, hvor vi undervejs testede forskellige solsejl fra Isabella. På Island skal Lisbeth og jeg også være på farten og rejse let, så mon ikke vi tager et par Isabella solsejl med på den tur også.

Lad mig høre fra dig/jer og høre jeres rejseplaner og vogntog og få et par billeder jeg kan dele med Campingferies læsere.

Venlig hilsen

Peer Neslein
Campingferie.dk

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar