Outdoor markedet er i kraftig fremgang. Flere og flere bruger deres fritid i naturen, hvad enten det er løb, mountainbike, cykling, skiløb, sportsfiskeri, jagt, windsurfing, kajak, eller bare en weekend i naturen.

Hero Camper er til en helt ny form for outdoor/sport/aktiv livsstil, for alle, der nyder sport, udelivet og naturen. Det er en ”Camper” for alle, der ønsker at udleve en aktiv og komfortabel livsstil i det fri. Denne form for outdoor-aktiviteter er kraftig vækst i USA, Canada, Australien m.v., og camperen har fået sin egen betegnelse – RUV (Recreational Utility Vehicle).

Hero Camper er designet til en op til 3-nætters ”getaway” i naturen, eller ophold ved enhver sportsaktivitet, på festival, på stranden eller blot som et sted at hvile ud eller overnatte.
Kabinen er vinterisoleret og er testet ned til -21 grader. Den er udstyret med en fuld størrelse madras, hylder, skuffer, LED belysning, elinstallation og meget mere. Bag bagklappen findes køkkenet, der betjenes ude fra. Køkkenet er fuldt udstyret med rustfri stålbordplade med integreret vask, vandtank, alsidige køkkenfaciliteter og mulighed for tilslutning af køleboks.

De fleste biler kan trække Hero Camper. Med sin lette konstruktion og trækaksel med bremser, kræver den meget lidt vedligeholdelse og er sat op på få minutter. Hero Camper er robust og bygget til at holde til brug i naturen, så det er bare med at komme afsted.

Hero Camper er et dansk designet produkt, der samles i Danmark i henhold til de højeste Automotive standarder. Det er en af Europas førende campingtilbehørfabrikanter, Kronings ApS i Esbjerg, der har udviklet og fremstiller Hero Camper og den vil blive, distribueret til hele Europa, USA, Sydkorea og Australien.

Et unikt produkt, som er af højeste kvalitet, med fokus på detaljer og finesser, til en meget overkommelig pris med start på kun kr. 64.500,- inklusiv en 4-års tilbagekøbsgaranti på op til kr. 30.000,-, det er attraktivt og økonomisk overkommelig.

Hero Camper kan ses den 7.-8. januar hos KG Camping.

Se mere her.: http://www.kg-camping.dk/hero-camper

Annonce:

Efterlad din kommentar