Peer Neslein fra Campingferie.dk fortæller:

De sidset 5 år har jeg kørt med 2 forskellige Kabe campingvogne. I perioden 2014-2015-2016 med en Kabe Royal 590 E-TDL King Size og i årene 2017-2019 en Kabe Classic 470.

Begge vogne har været et dejligt bekendtskab som har givet mig en masse erfaringer og oplevelser, som du kan se i nedenstående link i slutningen af denne artikel.
Jeg har lært af min far og mor at man aldrig skal sige farvel. Det måtte vi børn f.eks ikke sige når vi gik i skole. Vi skulle sige på gensyn. Så jeg siger ikke farvel, men på gensyn til Kabe.

Tid til at skifte campingvogn
Men nu er det tid til at skifte campingvogn, så min Kabe Classic 470 (2017 model) med masser af udstyr er kørt til salg hos Østsjællands Camping Center i Solrød.

Se vognen her:

Nye ideer og nye udfordringer!
Jeg har nogle ideer og projekter som jeg arbejder på, så når jeg får mine fremtidsplaner på plads, kan du læse om dem her på Campingferie og i Campingbladet.dk

Peer Neslein ved sin Ford Kuga

Farvel til Toyota Land Cruiser
Jeg har blandt andet skiftet min Toyota Land Cruiser ud med en Ford Kuga 2,0 180hk 400NM med 4-hjulstræk og automatgear. Den må trække 2100 kg. Så den er klar til at prøve kræfter med campinglivet og nye udfordringer lige som jeg selv er.

Tilbageblik på mange spændende rejser
Så mens jeg bruger lidt tid på at få mine planer, ideer og projekter på plads, kan du hygge dig med en række billeder og filmklip fra de mange oplevelser jeg har haft med Kabe som rejsekammerat gennem årene.

Tryk på billederne her under:

  

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar