Drømmer du om en ny stor campingvogn?


I uge 42 kan du vælge mellem mere end 75 fabriksnye campingvogne som er mindst 6,5 meter eller større. De store vogne anvendes først og fremmest som fastliggervogne. Men hvert år se vi mange rejsecampister på tur med en af de helt store vogne. Det er ofte, men langt fra altid, en børnefamilie der har taget den store vogn med på tur.

Vi har fundet 15 af de udbudte vogne hos syv forskellige forhandlere.
Hos Møllegårdens Camping i Thisted har vi fundet disse to modeller:

Klik på navnet og se vognenes salgsside.

Fendt Tendenza 650 SFDW, en helårsvogn med rundsiddegruppe, dobbeltseng på tværs, et toiletrum i hele vognens bredde bagerst og Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.

Dethleffs Generation Scandinavia 655 RFK Snow, en helårsvogn med rundsiddegruppe, fransk seng, børneværelse bagerst samt Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.


Hos Hinshøj Caravan vest for Randers fandt vi disse tre modeller:

Fendt Brillant 700 SGA. Dette er nok sidste chance for at kunne købe én af de ekstra luksuriøse Fendt Brillant modeller. Serien er ikke på programmet i årgang 2020. Brillant 700 SGA er indrettet med rundsiddegruppe, ekstra stort køkken med dobbelt køleskab, enkeltsenge i soveværelset, centralvarme og elektrisk gulvvarme.

Polar Edition 680 CTX er en helårsvogn med rundsiddegruppe, køkken og køjer i midten, bagerst et fransk soveværelse samt Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.

Hobby Prestige 720 WLC. Stor egoistvogn indrettet med Lounge rundsiddegruppe, stort vinkelkøkken, enkeltsenge og Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.


LE Camping fra Frederikshavn byder ind med to Hobby modeller:

Hobby De Luxe 650 KMFe indrettet med fransk soveværelse, rundsiddegruppe, stort børneværelse bagerst, blæsevarme og elektrisk gulvvarme.

Hobby Prestige 650 UMFe indrettet med rundsiddegruppe, køkken og sidevendt siddegruppe, fransk soveværelse og blæsevarme. Rigtig god plads til to på camping.


Kronjyllands Camping og Marine i Randers har bl.a. disse to modeller.

Adria Alpina 753 HK, familievogn med op til 8 sovepladser. Indrettet med frontkøkken, stor siddegruppe med sofaer i begge sider af vognen, fransk seng og børneværelse med køjer og lille sidegruppe bagerst samt Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.

LMC Exquisit VIP 685 D som er indrettet med rundsidegruppe, køkken og siddegruppe i midten, soveværelse med tværvendt Queens Bed, stort badeværelse med brusekabine bagerst samt Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.


Hos Klarup Caravan Center i Klarup øst for Aalborg fandt vi disse to store Adria modeller.

Adria Adora 753 UC indrettet med rundsiddegruppe forrest, køkken og skabsvæg, stort toiletrum og siddegruppe med skabskøje, soveværelse med Queens Bed samt Alde Centralvarme med elektrisk gulvvarme.

Adria Alpina 903 HT Comfort, en af de største vogne på markedet indrettet med frontkøkken, stor siddegruppe, siddegruppe med skabskøjer og skabs overfor, Tværvendt Queens Bed og stort badeværelse bagerst samt Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.


Hos Bijé Camping og Fritid i Helsinge kan du finde disse to modeller:

Adria Alpina 753 UP, en klassiker i nyeste udgave, indrettet med Rundsiddegruppe, køkken og siddegruppe, fransk seng, stort toiletrum med brusekabine bagerst samt Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.

Hobby Prestige 650 KFU, familievogn indrettet med rundsiddegruppe, køkken, skabsgang og toiletrum, Fransk seng og bagerst et børneværelse med køjer og lille siddegruppe samt blæsevarme og elektrisk gulvvarme.


Hos Østsjællands Caravan Center i Solrød nord for Køge fandt vi disse to modeller:

Knaus Sport 650 UDF Silver Selection, rummelig egoistvogn indrettet med rundsiddegruppe, køkkenblok, sidevendt siddegruppe, skabsgang og fransk soveværelse samt blæsevarme og elektrisk gulvvarme.

LMC Exquisit VIP 695 D, stor egoistvogn indrettet med egoistvogn indrettet med rundsidegruppe, køkkenblok, sidevendt siddegruppe, fransk soveværelse samt Alde Centralvarme med vandbåret gulvvarme.

Lagde du mærke til, at priserne på mange af modellerne er nedsatte eller de sælges inkl. et gavekort til udstyr m.m.?

Klik på linkene og se vognene.

Foto: Forhandlerbilleder
© www.campingferie.dk

Annonce:

Efterlad din kommentar