Campingferie.dk har været en tur forbi Storestrøms Camping Service i Nørre Alslev på Falster. I forbindelse med vores weekendture her på portalen, var vi et smut forbi Rene Mortensen i Storestrøms Camping Service.

Forretningens adresse er.: Nykøbingvej 58 i Nørre Alslev.

Der sælges både nye og brugte campingvogne og man har et stort udvalg af både fortelte og almindelige telte. Der repareres og monteres udstyr, samt laves service på alle mærker. udover værkstedet på adressen har de også en kørende servicevogn, så behøver du assistance på pladsen kommer de gerne forbi. Rene fortæller at de montere gerne en TV antenne eller en serviceklap eller laver service på campingpladsen, så man er fri for at køre campingvognen på værksted.

Vi sætte en ære i at betjene og hjælpe vores campingkunder, så de går tilfredse herfra slutter Rene.

Se mere på deres hjemmeside her.: https://www.camping-service.dk/

Forretningen er nyvognsforhandler af mærkerne Caravelair, Weinsberg og Knaus.

Udover de nye vogne har man et fornuftigt udvalg af nyere brugte vogne på lager. Der er en pæn udendørs udstilling af brugte vogne.

I den indendørs udstilling er telte opstillet fra Isabella, Kampa og Inaca. Her kan man i ro og mag se de forskellige typer af de opstillede telte og få gode råd om hvilket der passer bedst til ens vogn og behov.

Lufttelte fra Kampa har deres helt egen afdeling, her kan du se de forskellige modeller og se hvordan de ser ud og hvordan du kan møblere dem. Rene giver også her gode råd om både opsætning og håndtering af luftteltene fra kampa.

Man har også en udstilling af opbevaringstelte og familie lufttelte fra Kampa. Her kan man også få sig en god fornemmelse for om teltet har den størrelse man ønsker sig til sin næste ferie.

Der er også en udstilling af møbler til de forskellige telte, her kan man se mulighederne og se møblerne i opslået stand. Der er i dag mange muligheder for at få møbleret teltet med skabe og andre opbevarings enheder.

I butikken kan du finde tilbehør og udstyr, der er opstillet forskellige møbler og man har et bredt udvalg af forskellige produkter til pleje og vedligeholdelse af campingvogne og telte.

Annonce:

Efterlad din kommentar