Sprite Basecamp 6
I 2022 kan du få 16 forskellige Sprite modeller. Basecamp 6 er eneste nye model. Og det er på flere måder en STOR nyhed.

  • For det første er den en af de største modeller i det voksende segment af campingvogne, som er designet til et aktivt fritidsliv.
  • For det andet kan der indrettes op til seks sovepladser.
  • For det tredje er der faster surringsringe, så sportsudstyr m.m. kan spændes fast under transport.
  • For det fjerde 4 er der som standard bruser i toiletrummet.
  • For det femte er bund, sider og tag i GFK glasfiber.
  • For det sjette har det elektriske system 100 Watt solpanel på taget, batterioplader, batteriboks (uden batteri), LED-lys, justerbare læsespots ved sæder/sovepladser og USB opladestik som standard.
  • For det syvende er der myggenet og mørklægningsgardiner ved alle vinduer (som alle kan åbnes), inkl. myggenet for indgangsdøren i bagenden. Og meget mere.

Alt sammen udstyr som bidrager til at gøre rammerne om et aktivt fritidsliv nemmere og mere komfortabelt. Og det uanset om det sker ved stranden, i skoven, i bjergene, ved idrætspladser, på festival, familiebesøg, campingpladsen og hvad din egen fantasi kan finde på.

Basecamp modeloversigt
De tre Basecamp modeller dækker stort set samme behov, forskellen ligger i antallet af beboere i vognen. Navnet på modellen viser også antal maksimale beboere vognen er designet til.


Her ser du Basecamp 6 fra siddegruppen og bagud. Overfor køkkenet der toiletrum og et stort klædeskab. Læg mærke til at der øverst er faste skabe i køkkenet og åbne hylder med opbevaringskasser, som kan løftes ned. Der er antennestik ved siddegruppen, og det skarpe øje kan se i spejlet, at der er ovn under komfuret.


Under panoramavinduet forrest er der et todelt udtræksbord som hænger på væggen. Der følger også et fritstående bord med. Siddegruppens sofaer kan foldes ind så der er ekstra god plads til bagage.


Sprite Alpine Sport
Indretningen af Sprite Alpine Sport 370 EK har været med i rigtig mange år. Gennem årene er har den skiftet navn (betegnelsen EK har dog altid været med), og den er også blevet opgraderet og fornyet.


Alpine Sport modeloversigt
I 2022 kan du få tre Alpine Sport modeller. Den mindste, Alpine Sport 370 EK, har en indretning som er designet til to som rejser alene. Det samme gælder for de to andre modeller. I Alpine Sport 420 CT er der et større toiletrum og i 470 CF er der et soveværelse med en fransk seng.


Der er en rigtig god opholdskomfort forrest i Alpine Sport. Her er et godt lysindfald, godt elektrisk lys og god komfort i sofaerne, som også kan anvendes som gode senge.


Her ser du ned gennem Alpine Sport 470 CF. I 2022 er der kommet ekstra USB stik, nyt Dometic køleskab, ny vægbeklædning i køkken, nyt lys under overskabene. Håndvasken i toiletområdet har fået et nyt design og nyt brusehoved i enkelte modeller.


Sprite Mondial
Sprite kalder selv Mondial for en ”luksusversion af Alpine Sport.” Her får du det samme udstyr plus lidt mere bl.a. et komfur med gasovn og grillfunktion, radio med Bluetooth. Derudover får også det nye Dometic køleskab, nyt lys under overskabene samt den nye håndvask og det nye brusehoved.


Sprite Mondial modeloversigt
I 2022 er der de tre samme egoistmodeller som sidste år. Mondial 420 SE med det store badeværelse i en ”lille” vogn, Mondial 470 SE med fransk soveværelse og 490 SE med enkeltsenge og stort toiletrum bagest.


Her ser du ned gennem Mondial 490 SE hvor opdelingen mellem opholds- og soverum sker med køkken og TV bordet overfor. Det er naturligvis muligt at kunne vende skærmen ind mod sengene.


Til venstre ser du gaskomfuret med gasovn og grillfunktion og til højre det meste af det store toiletrum i Mondial 490 SE. Bemærk at der ikke er brusemulighed i denne model hvor klædeskabet er placeret i toiletrummet. Hvis du vil have brusemulighed i denne indretning, så kan du få det i en Cruzer 492 SR.


Sprite Cruzer
Sprite Cruzer er den største og mest luksuriøse serie. Her er der også kommet den samme fornyelse som i Sprite Alpine. Derudover kan lyset fra spots dæmpes og to modeller, Cruzer 550 SR og 635 SR, har fået et køleskab på 133 liter.


Sprite Cruzer modeloversigt
De syv modeller er alle designet til to på tur. Du kan vælge mellem den klassiske og kombineret Sprite siddegruppe, fransk seng, enkeltsenge og en fritstående Queens Bed, både på langs eller tværs. Fire af modellerne har bagerst et badeværelse på tværs af hele vognen, alle har brusemulighed, seks i en separat brusekabine.

Bemærk at i alle modeller, minus 550 SR og 635 SR, er køleskab, komfur og ovn anbragt modsat forteltet, så varmen kan ledes direkte ud i det fri. I 550 SR og 635 SR er køleskabet placeret ved siden af døren.

Sprite Cruzer 550 SR
Her ser du et kik fra SIDDEGRUPPEN OG BAGUD. Det store køleskab ses bag TV pladsen, bemærk også mikroovnen og den nye vægbeklædning i køkkenet. Komfuret har bageovn med grill funktion, tre gasblus og en elektrisk kogeplade.


Sprite Cruzer 550 SR opvarmes af en Truma Combi 4 boiler der også er vandvarmer. Cruzer har derudover et stort ladeapparat, dobbelt USB-stik, radio med Bluetooth og Swift Command-system. Sidstnævnte giver dig mulighed for at betjene det meste af teknikken i din Sprite ved hjælp af Swift Command-appen eller din mobil.

Se mere og find flere detaljer på (https://spritecaravans.dk/)

Foto: Pressefoto (© Swift Group Limited)

© www.campingferie.dk 2022

Annonce:

Efterlad din kommentar