2016-FFA-01
Ferie for Alles camping-messe fylder otte af de i alt 14 ferie-fyldte messehaller, og her kan både camping-entusiaster såvel som novicer finde alt, hvad de drømmer om.
Pressemeddelelse
Alle mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne er med, når Skandinaviens største camping-messe spækker MCH Messecenter Herning sammen med resten af Ferie for Alle fra 26.-28. februar 2016. Her findes alt, hvad camping-hjertet begærer – inklusiv mange nye, spændende og ”lange” nyheder.
Når Ferie for Alle 2016 løber af stablen i februar, betyder det som altid en ferie- og campingmesse i sin helt egen særklasse. Camping-messen fylder otte af de i alt 14 ferie-fyldte messehaller, og her kan både camping-entusiaster såvel som novicer finde alt, hvad de drømmer om.
– Udstillerne har virkelig lagt i posen til en messe af karakter, og vi er glade for at kunne danne ramme om så bredt og flot et udvalg. Udstillerne rammer alle facetter af campinglivet, og der bliver virkelig noget at komme efter, siger projektleder på Ferie for Alle’s camping-messe, Knud Sørensen.
Besøgende kan blandt andet se frem mod at muligheden for at opleve samtlige mærker af campingvogne, autocampere og teltvogne på camping-messes i alt 31.000 kvadratmeter.
Både lette og lange nyheder
På camping-messen præsenteres mange spændende nyheder. Især kan besøgende, som har interesse i mindre, lette campingvogne finde et udvalg af spritnye modeller.
– Men mærkerne Kabe, Hobby og Adria søger også for, at der er attraktive nyheder for de, som er til campingvogne i den helt store klasse. Kabe og Hobby tager vogne med, som har en totallængde på henholdsvis ni og ti meter, mens Adria’s længste, nyeste model har en totallængde på 11 meter, fortæller Knud Sørensen
Isabella kommer også med mange nyheder blandt andet Triplight Smart LED-lampe med mange anvendelsesmuligheder og forteltet Commodore Insignia, hvis nutidige materialevalg og flotte blå farve skal opleves.
På messen kan man også svinge forbi Dansk Camping Union og ønske dem tillykke med 90-års jubilæet og samtidig se den nye camping-portal, de præsenterer på messen. Desuden kan besøgende i samme anledning downloade unionens fordelskataloget, som nu findes online og dermed er både let tilgængeligt og overskueligt.
2016-FFA-02
Ferie i mørket for sidste gang
Ved messen i 2015 var det første gang, at ”Ferie for Alle – in the dark” kunne opleves. I denne specialindrettede del af messen sov, spiste og levede en flok campister alle messedagene, og de stod klar til at fortælle om deres campingoplevelser.
”Ferie for Alle – in the dark” udgjorde et afslappet sted, hvor besøgende kunne finde en ro i ferie-mylderet og gå på opdagelse ved en lille fiskesø, høre om kajakferier og sætte tænderne i et julehjerte. Her regerede tusmørket og hyggen med camping- og sommerlivet i hallens ene ende og vinterstemning med blandt andet et ægte, tysk julemarked i den anden.
Igen i 2016 rykker det hyggelige og oplevelsesrige område på Ferie for Alle. Det bliver sidste gang området kan opleves.
Fakta:
Ferie for Alle afholdes i MCH Messecenter Herning fra 26.-28. februar 2016 og fylder i alt 14 messehaller. Messen er Skandinaviens største og besøges årligt af flere end 60.000 mennesker. Læs mere på www.ferieforalle.dk, hvor der også kan læses mere om mulighederne for vintercamping.
Ferie for Alle – in the dark” kunne opleves for første gang i 2015. Her sov, spiste og levede en flok campister alle messedagene. Det hyggelige område i tusmørket er tilbage i 2016.

Annonce:

Efterlad din kommentar