Rapido 890F er en luksus autocamper til lille kørekort. Den har en totalvægt på 3500 kg og en egenvægt i køreklar stand på 3.080 kg. Den har en totallængde på 7,34m og en bredde på 2,35m.

Rapido 890F er i denne version med en 2,3 liters Fiat turbo diesel motor med 130 Hk, motoren overholder Euro 6 normen. der er en 6 gears manuel gearkasse. Den har 4 siddepladser med seler og 4 sovepladser. Der er mulighed for at sidde 5 om bordet i vognen.

Se mere her.: www.campershoppen.dk

 

Bagerst i højre side er en bagageklap på 110 x 87 der giver adgang til bagagerummet i vognen.
Vognen er udstyret med 120L friskvands tank og 120L spildevands tank. Vognen er udstyret med en Truma Combi 6 varmer med CP Plus Kontrol panel og elektrisk gulvvarme. Der er montereret gasinverter med anticrash system, så man kan køre med gassen på hele tiden.


Siddegruppen med hjørnesofa og drejestole, her er plads til 5 personer omkring bordet. Bordet kan klappes sammen til halv størrelse som vist, dette giver mere plads til at komme ned gennem vognen.

Køkken sektionen er med 3 gasblus og en stor rund vask, der er gode skuffer og skabe under bordet. 220v kontakter er også lige ved hånden. Alle skuffer har “soft luk”.

Der er et 149 liters køl med seperat fryseskab i vognen, det er monteret lige overfor køkken sektionen og har gode tilgangs forhold fra køkken siden.

Fra køkken afdelingen er der dør til sove afdelingen, denne er monteret med et dejligt stort spejl.

I soveafdelingen er en dobbeltseng på 192×140, sengen er fritstående og man kan komme til den på begge sider fra enden. Der er skab og overskabe med god plads, samt borde i begge sider. Der er læsespots i begge sider.

Der er toilet og bad i sove afdelingen.

Der er skab i toilet rummet under vasken, og hylder til forskellig opbevaring. Toilettet er drejeligt og pladsen er meget fin.

Overfor toilet rummet er en brusekabine, her er en god stå højde og let adgang, døren ind til resten af vognen kan lukkes og man kan derved bade uforstyrret.

Bruse aggregatet er nemt at betjene og har en god højde. Bruseren kan køre op og ned og låses på brusestangen.

Der forefindes plads til fladskærm og en holder der kan vippes ud så man kan se den fra senge siden. Der kan lukkes helt så man ikke kan se skærmen udefra.

I forenden er en nedfældelig dobbeltseng på 191 x 140 cm, der er lækkert LED lys både under og over sengen når den er slået ned.

Der er monteret en Pioneer radio med både Bluetooth og DAB+, der er Aircondition i førerdelen.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar