Velkommen til oktober udgaven af Campingbladet.dk som er fyldt med nyheder og film.

Danmarks måske største artikel +film
I denne udgave præsenterer vi nok Danmarks største artikel, nemlig ”Island rundt med campingvogn” som fylder omkring 40 sider med næsten 100 billeder, herunder kort fra vores rute på Island. Det er Lisbeth og Peer Neslein der har været øen rundt med deres nye Kabe Estate. Men ikke nok med det, vi har også produceret en film fra Island, hvor del 1 er i Campingbladet. Del 2 udkommer i løbet af oktober.

2023 modeller i campingvogne +film
I Campingbladet har vi også et omfattende afsnit om en række af de nye 2023 modeller i campingvogne suppleret med film.

2023 modeller i autocampere og spændende samarbejde mellem VW og Knaus/Weinsberg +film
De nye autocampere fylder også ganske godt i bladet, hvor vi bl.a fortæller om et spændende samarbejde mellem VW og koncernen bag Knaus og Weinsberg. Men der er også spændende tiltag fra andre mærker såsom Randger der præsenterer en familie camper, mens Mobilvetta præsenterer en Camper Van (kassevogn), en delintegreret autocamper og en helintegreret luksuscamper. Der er film på alle de nævnte autocampere.

Anja i Bjergene
Glæd dig til Anja’s dejlige og flotte reportage fra det nordlige Spanien hvor hun har krydset rundt i bjergene i autocamperen Hugo, som hun i øvrigt skal til at sige farvel til. Men det kan du læse om i artiklen.

Nyheder og gode tilbud
I Campingbladet.dk kan du også finde mange spændende og relevante tilbud fra vores annoncører med f.eks tilbud på overnatninger på campingpladser eller udstyr til din campingferie.

Læs også artikel om Internet i campingvogn eller autocamper, rengøring af din campingvogn/autocamper og meget andet.

Læs Campingbladet.dk her:

Venlig hilsen

Signe & Peer Neslein

Campingferie.dk

 

Annonce: