Vi er nået til årets sidste dag og det har været et år som vi aldrig har oplevet før – nogen af os i hele verden.

Men på en eller anden måde er vi som campister heldige at vi har mulighed for, i de fleste tilfælde, at kunne bruge vores campingvogne og autocampere i Danmark, så længe vi tænker os om og følger alle retningslinjerne med afstand, håndsprit og mundbind når vi er sammen med andre mennesker.
Nu er vinterhalvåret jo ikke den tid på året hvor de fleste er på camping og det er jo ganske heldigt i den nuværende situation. Men som campister har vi mulighed for at komme ud i det omfang vi ønsker at bruge vores campingvogn eller autocamper i de kolde måneder, som har været venlige mod os indtil nu.

Rettidig omhu
Her fra redaktionen skal lyde en stor tak til vores mange trofaste campister som har bakket os op gennem de sidste næsten 34 år. Det samme gælder vores samarbejdspartnere i den danske campingindustri, som gør det muligt for os at levere nyheder til jer campister hver eneste dag – året rundt – på Campingferie.dk, Autocampernyt.dk og ikke mindst i det digitale Campingbladet.dk som er nøglen til de kommende års både nye og etablerede campister.
Vi startede med det digitale Campingblad med film i oktober 2017 som de første i vores branche og i 2021 følger bl.a. Isabella trop med deres digitale brochurer/katalog.

Her på årets sidste dag er det måske også rettidig omhu at komme med en ide til de kommende måneder hvor der kan komme regn, sne og kolde dage.
Se filmen her på siden.

Tak til alle jer og på gensyn i 2021 hvor vi formentlig ender med at holde ferie i Danmark og det er absolut ikke så ringe endda, men jeg ser også frem til vinteren 2021/22 hvor de norske eller svenske fjelde kalder på mig, hvor jeg skal teste både en campingvogn og et vinterfortelt.
Måske kunne du tænke dig at komme med på sådan en 7 dages campingtur og teste din egen campingvogn eller autocamper med temperaturer ned til -10 til -15 graders frost. Send mig en mail på peer@neslein.com hvis du vil høre mere når vi kommer tættere på.

Godt nytår ønskes af
Peer Neslein
Redaktør
Campingferie.dk
 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar