Rhinen i flammer 2022

Peer Neslein er guide på turen som foregår i dagene 15. – 18. september 2022 i Rüdesheim i Tyskland.

Vi er igen klar til at præsentere vores kendte ”Rhinen i flammer” guidede campingtur.

Her er planerne for de 3 dage:

Du ankommer torsdag den 15. september på Campingplads Am Rhein i Rüdesheim, hvor vi går op i byen om aftenen for at spise en velkomst middag.
Næste dag (fredag) bliver vi hentet af det lille tog (Winzer expressen) der kører os gennem byen og op gennem vinmarkerne til Klosteret. Senere bliver vi sat af i Rüdesheim hvor vi skal til vinsmagning og efterfølgende frokost. Resten af dagen er på egen hånd, med mindre vi aftaler fællesspisning på campingpladsen ved vores vogne hvis vejret tillader det og der er stemning for det.

Lørdag er noget af dagen på egen hånd hvor det kan anbefales at tage tovbanen op til det store monument over Rüdesheim.

Lørdag Kl 17.00 mødes vi ved Peers campingvogn og går de få hundrede meter langs Rhinen til turbåden, hvor vi skal spise mens vi nyder udsigten mens vi sejler en tur på Rhinen.
Kl 21. ligger vores turbåd på plads midt i Rhinen i St Goar hvor der vil være kæmpe fyrværkeri fra borge på hver side af Rhinen og fra en pram midt i floden. Vi oplever fyrværkeriet fra vores turbåd på det øverste dæk. Efter 45 min slutter det store fyrværkeri der runger mellem bjergene.

Dagen slutter omkring midnat hvor vi er tilbage i Rüdesheim og går de få hundrede meter til vores vogne på campingpladsen.

Søndag er den guidede campingtur slut og det tid til at trille hjemad eller videre på egen hånd, eller blive nogle dage på pladsen.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om pris eller tilmelding til turen kan jeg maile informationerne til dig. Send en mail til Peer@neslein.com

 

 

              

 

 

 

 

 

Annonce: