Rengøring af vognen før vinteren (Reklame)

 

Jeg har fået et par gode råd af Søren fra ALSI rengøring som producerer rengøringsartikler til campingvogne og autocampere.

Et af dem er at det altid er en god ide at gøre vognen ren før man parkerer den for vinteren. Nu skal min vogn ikke gemmes væk, men den trænger som altid til at bliver vasket og plejet da jeg er meget på farten.

Så en dag det regner tænker jeg at vorherre vil give en hånd med, så jeg benytter lejligheden til at få den vasket. Selvfølgelig kan jeg også selv blive våd, men regnvejr er faktisk mit yndlingsvejr. Og det er ikke engang en joke. Jeg holder rigtig meget af regnvejr.

En spand vand og lidt Alsi Camper shampoo med pleje løser opgaven og så for du også selv varmen.

 

Hvis der er sorte streger eller andet der sidder lidt fast bruger jeg lidt Bioboy på svampen der ligger i pakningen. Svampen skal bare lige gøres lidt våd inden du kommer Bioboy på.

Produkter fra ALSI forhandles hos landets førende forhandlere.   Yderligere information www.alsi.dk

Se filmen hvor Søren fra ALSI viser hvordan du fjerner sorte striber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar