Torben Qvist Bærholm Lauritsen (til højre), eksport manager hos Reimo, byder Jesper Bjerg (til venstre) fra Silkeborg Caravan Center velkommen som Reimo Pro Partner forhandler.

Europas førende producent af campervan opbygninger og distributør af campingudstyr, tyske Reimo GmbH, udvider nu den eksklusive forhandlergruppe Reimo Pro Partner med en ny forhandler.

Kompetence, erfaring, innovation og tysk grundighed, igennem mere end 40 år, er baggrunden for Reimo’s stærke positionering indenfor den europæiske campingbranche. Fra firmaets tyske hovedkvarter ved Weiterstadt nær Frankfurt, producerer og distribuerer firmaet deres produkter, og forsyner deres omfattende forhandlernet i mere end 60 lande, europæiske såvel som oversøiske, med campingudstyr, reservedele, og opbygningskomponenter til Reimo campervans.

  • Vi har igennem de seneste 10 år arbejdet med en udvalgt forhandlergruppe på cirka 25 campingforhandlere i Danmark, hvoraf de 5 forhandlere, geografisk fordelt over hele landet, er opgraderet til Reimo Pro Partnere. Denne forhandlergruppe ser vi, i lyset af den voksende interesse for camping og fritid, et behov for at udvide med yderligere en Reimo Pro Partner forhandler. Det er derfor med stor fornøjelse og stolthed, at jeg kan byde velkommen til en velrenommeret og anerkendt forhandler; Silkeborg Caravan Center, som vores nye Reimo Pro Partner, udtaler Torben Qvist Bærholm Lauritsen, eksport manager hos Reimo GmbH.

Reimo Pro Partnere er en lille eksklusiv gruppe af forhandlere, som ved kontinuerligt at gennemføre kursus og træning hos Reimo, er specialister i Reimo udstyr og teknik. De er blevet autoriserede forhandlere, og samtidig har de indgået en samarbejdsaftale omkring salg, montering og service af Reimo’s fulde udstyrssortiment i Danmark. Reimo Pro Partnere er forhandlere som til hver en tid fører et bredt sortiment af Reimo udstyr, som både tilbydes i en fysisk butik/showroom samt online. Reimo Pro Partnere har desuden et værksted, hvorfra de tilbyder montering og servicering af Reimo’s produkter.

  • Med vores forhandlernet udover hele Europa samt Norden, er det vigtigt for os at kunne tilbyde en professionel servicering af campister, uanset hvor ferieturen med campingvogn, autocamper eller campervan går hen. Derfor udvider vi forhandlernettet i Danmark med yderligere en Reimo Pro Partner, og jeg ser det som et særdeles stærkt tiltag med Silkeborg Caravan Center, og glæder mig til samarbejdet med dette forrygende team bestående af skønne mennesker, slutter en begejstret Torben Qvist.

Reimo Pro Partner forhandlerliste:

Aabybro Camping & Fritid, Knøsgårdsvej 121, 9440 Aabybro. www.campshop.dk

Silkeborg Caravan Center, Priorsvej 11, 8600 Silkeborg. www.silkeborgcaravan.dk

SK Caravan, Ubberødvej 121-123, 5440 Blommenslyst. www.campingshop.dk

Camping & Outdoor Center Brohallen, Randersvej 8, 4800 Nykøbing F. www.campingdeals.dk

Slagelse Camping & Outdoor Center, Karolinevej 2c, 4200 Slagelse. www.campingsalg.dk

JP Caravan & Campervans, Hovedgaden 5323, 2640 Hedehusene. www.jpcaravanshop.dk

Reimo udgiver det store Reimo udstyrskatalog, også populært kaldet Campingbibelen, med over 1000 sider fyldt med campingudstyr til autocampere, campervans, campingvogne og teltcamping. Dette katalog er et tilløbsstykke, og udkommer 1 gang årligt. Kataloget kan rekvireres hos Reimo forhandlere.

 

 

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar