Peer Neslein fortæller: Luftteltet jeg stiller op er en ny model fra Dometic. Som det fremgår af navnet Dometic Club Air Pro 390 S er det en model som sikkert vil tiltale mange campister pga størrelsen 390 og dybden på 275cm. Den er stor og rummelig og ikke større end at man kan håndtere den, når den skal op i teltskinnen. Fra fabrikkens side har man pakket forteltet uden sider og front hvilket betyder at vægten bliver reduceret til 19,4 kg i stedet for 28,7 hvis sider og front er monteret. Så det gik faktisk nemt med at få forteltet i skinnen og pumpe det op og pløkke det. Vi var 2 mand om det og det vil jeg anbefale. Det er nemt når man er 2 der sætter fortelt op sammen.

Teltet er stillet op og Peer viser at der er lynlåse i begge sider hvilket betyder at du kan montere annekser (190cm) i hver side så forteltet går fra en bredde på 390cm til næsten 8 meter, blot du har en teltskinne på vognen til teltet på 390cm.

En af de store nyheder er den smarte højdejustering via en lynlås som gør at teltet nemmere kan justeres i højden til forskellige højder på campingvogne/autocampere. Peer viser hvor meget højden kan justeres.  Forteltet passer således til både campingvogne og autocampere, da der ligeledes er 2 vulster i, så det på autocampere kan skydes i teltskinnen på markisen.

Teltet er dejligt rummelig med bredden på 390cm og dybden på 275cm.

Termoloftet (ekstra udstyr) er praktisk mod kondens og skjuler luftkanalerne og hvis man gerne vil have sol ned gennem tagvinduerne i taget, kan man lyne termoloftet til side, så man får glæde af vinduerne. Men det er også rart at kunne lukke lidt af for solen i ny og næ.

Se hele artiklen med alle billeder og film hvor Peer fortæller om luftteltet:

 

 

 

 

Annonce:

Efterlad din kommentar