Der er kommet et smart nyt let telt til campingvogn og autocamper på markedet, det er et ”popup” telt der både kan sættes op som tilsluttet telt eller som fritstående telt. Navnet er FMT Pop Stop

Teltet hedder Pop Stop 350 og i dette tilfælde med tunnel til kobling mellem campingvogn/autocamper og teltet.

Teltet kommer i en taske der indeholder det hele. Vægten på hele teltet er 25,80 kg. Længden på tasken er cirka 180 cm.

Teltet er pakket sammen med stænger og alt tilbehør, man starter med at løsne de 2 snore der holder teltet sammen.

Herefter vendes teltet på hovedet og man lader benene falde ud i alle sider.

Teltet folder faktisk sig selv ud automatisk, det er foldet sammen omkring sig selv og midteraksen i teltet og falder derved automatisk ud.

Herefter tager man fat i de gule stropper som sidder på midten af siderne, og når man trækker i dem så popper siden ud som på en kube. Dette gøres hele vejen rundt.

Nu står teltet allerede, herefter går man ind i teltet og tager fat i den gule strop i midten af loftet og denne skubber man så opad.

Teltets tag smutter selv op uden nogen form for kraftanstrengelse, det ”popper” lige op og nu står teltet helt og holdent. Når teltet skal pakkes ned starter med at hive taget ned og skubber siderne ind i modsat rækkefølge.

Du kan hele teltet nemt bæres hen til campingvognen og man kan køre selve slusen på i teltskinnen. Teltet er nemt at flytte rundt på og selvfølgelig skal man lige tage højde for vinden der jo nemt kan tage fat i det når det ikke er fastgjort.

Når teltet er fastsat i teltskinnen trækkes det ud så tunnelen er stram, herefter pløkkes teltet rundt i kanterne i de etablerede øjer og slusen fast pløkkes. Hvis vejret er blæsende kan der sættes ekstra stormsikring i via de medfølgende stormstropper der hægtes direkte på øjer der er monteret på teltet.
Har man en autocamper kan man påsætte teltet på markisen med et Thule ”Drive Away Kit”, så kan man lade teltet stå når man er på tur.

Der monteres nu de medfølgende stænger der skal sidde i hver side af døråbningerne for at stabilisere ind og udgang. Der er 4 stænger til for og bagside. Der er monteret velcro holdere til stængerne.

Nu står teltet og man har et dejligt fortelt på campingvognen. Målene på teltet er i gulvstørrelse 350cm x 310cm, side størrelsen er 180cm x 180cm og højden er i midten 220cm. Der er myggenet i 2 af sidepanelerne og der er også myggenet i frontdøren.

Der er rigtig god plads i teltet, nu var vi kun 2 personer, men der kan sagtens inviteres gæster og vi hyggede os hele aftenen med 4 personer til både mad og spillerunder.
se mere på www.campingagenten.dk
Telte kan købes eller bestilles hos de fleste campingforhandlere og har en vejledende pris på Kr.: 5.199.-

Annonce:

Efterlad din kommentar