Peer Neslein fortæller: Det er 20. gang jeg er i Düsseldorf for at kigge på det kommende års nyheder. Sidste år var jeg her ikke pga Corona krisen, men her i 2021 blev Europas største Campingudstilling mit 20. besøg.

Knaus E.Power
Meget er sket gennem årene og el løsninger sniger sig stille og roligt ind hos en række mærker som f.eks Knaus campingvogne med E.Power og en projekt autocamper med E.Power Drive med en batterimotor som supplement til den fabriksmonteret dieselmotor. Det skulle forlænge rækkevidden med 90 km, som kan anvendes i byområder. Vi vender tilbage til Knaus E.Power modellerne senere i en af de næste artikler fra Düsseldorf.

Beachy
Vi har også gennem årene alle fået tilbudt flere og flere campingvogne og autocampere med mere og mere udstyr. Hobby var blandt de første og de førende som mente at der selvfølgelig skulle være indbygget toilet i deres campingvogne for ikke at tale om bl.a. varmt vand og stabilisator. Her på tærsklen til den nye sæson i 2022 kommer Hobby så med et nyt mærke i campingvogne med navnet Beachy som er strippet for udstyr, men til gengæld oser af sommerferie på stranden. Det kan vi takke den danske designer Anne Halskov for som står for design og udformning. Det er flot gjort at Anne at få den tyske koncern med på sin design ide, som nok skal finde sit publikum blandt de yngre generationer.

Beachy
Man må nok forvente at nogle enkelte halvgamle mænd bland os danske campister vil synes at nu har det taget 25 år at få fyldt sin campingvogne med udstyr man ikke kan leve uden og slet ikke når de kører på vintercamping. Men de er nok heller ikke i målgruppen for Beachy.  Nye generationer har deres egne ideer og finder deres egne veje og der falder de måske over Beachy.

Morelo er en topluksus Liner i super kvalitet som forhandles af Aabybro Camping & Fritid. Der er tale om et rullende luksus sommerhus.

En anden topklasse autocamper er svenske Kabe som på den lille model i forgrunden viser at de har ført vandbåren Alde centralvarme i  konvektorer både i dobbeltbunden og i selve autocamperen. Det kan vist ikke gøres meget bedre. Bemærk også sen solide specielle isolering og plaststolper i stedet for træ.

Kabe har netop præsenteret en ny serie med navnet Estate som afløser den tidligere Classic serie som var den billigste serie hos Kabe. Her er en af modeller i Estate serie som serveret lovende ud.
Modellen her er en Kabe Estate 600 GDL KS med en spændende indretning til børnefamilien der vælger en luksusvogn i stedet for et sommerhus.

Grundpriser viser indretningen med køjer bagenden siddegruppe i midten og forældrenes soveværelse i forenden.

Der er tale om en flot vogn på en aksel som er bygget til at kunne fungere i en hot sommer og en bidende vinterkulde.

Forenden af vognen med dobbeltsengen til de voksne.

Stor siddegruppe i midten af vognen hvor der er god plads til hele familien.

Over for siddegruppe finder du det store køkken med rigtig god skabs- og arbejdsplads.

I bagenden af vognen er der badeværelse og køjer til børnene samt god skabsplads.

Mini autocampere eller Vans er blevet populære, både blandt unge og ældre som går og drømmen om at indrette deres egen Camper. Firmaet Reimo er specialister på det udstyr og tilbehør som der skal bruges, da de har fremstillet indretninger til selvbyggede på stort set alle potentielle vogne helt tilbage til 1980’erne og frem til dette års modeller.
Se mere på www.Reimo.com
Reimo har bl.a. fremstillet et specielt katalog på næsten 300 sider som indeholder alle de biler og udstyr du har behov for hvis du vil være selvbygger.

Spændende katalog for selvbyggede fra Reimo.com

Benimar var den mest solgte autocamper sidste år og jeg faldt over denne lille men rummelige model T481.

Vognen er rummelig med en vinkelsofa og en lang sofa og oppe under loftet hænger dobbeltsengen som køres ned når det er tid til det.

Køkkenet er også stort og med masser af plads. Døren til højre fører ind til toiletrummet og badeværelse.

Toilet, håndvask og brusebad. Rigtig godt indrettet.
Yderligere information hos www.Campingagenten.dk

Vi vender tilbage med yderligere oplysninger når vi er hjemme igen fra Düsseldorf.
På gensyn
Peer Neslein
Campingferie.dk

Annonce: