Signe og Peer Neslein (far og datter) har pakket Peers nye Kabe Estate 560 GLE og sat kursen mod Nordkapp.

Turen til Nordkapp er en guidet campingtur som egentlig skulle have været gennemført de sidste 2 år, men Corana har rykket den igen og igen, men nu er det lykkes.

Peer Neslein fortæller: Vi er 15 enheder som skal mødes i Oslo hvor turen starter. Vi er 10 campingvogne og 5 autocampere.

Selv om min campingvogn er en 560 er det en lille vogn sammenlignet med de lastvogne som vi holder ved på en rasteplads i Sverige på mod Oslo.

Signes hund Fenja, som er med på turen, kigger på mens jeg flytter mit simkort fra min tidligere router til den ind byggere router i Kaben. Det er dejligt at have sit eget internet i og omkring vognen.

Vi overnatter på en campingplads lige syd for Svinesundbroen i regnvejr

.

Jeg fik campingvognen dagen før vi skulle afsted, så der er mange ting at tjekke og gennemgå i vognen og finde ud af hvordan tingene fungerer, så mens regnen hamrer på taget (hvilket er skønt) sidder jeg og arbejder, mens Fenja kigger ud af vinduet for at holde øje med hvad Signe laver der ude i regnvejret.

På gensyn i morgen.

Signe, Fenja og Peer

Annonce: