Kompetence, erfaring, innovation og kvalitet igennem mere end 40 år, er baggrunden for Reimo og årsagen til den stærke position indenfor campingbranchen. Fra firmaets hovedkvarter i Weiterstadt nær Frankfurt, producerer og distribuerer firmaet deres produkter, og forsyner deres omfattende forhandlernet i mere end 60 lande, europæiske såvel som oversøiske, med campingudstyr, reservedele, og opbygningskomponenter til Reimo campervans. Cirka halvdelen af Reimo’s forretning består af udvikling og produktion af komponenter til opbygning af campervans. Med de forskellige opbygningskomponenter, tilbyder Reimo et omfattende udvalg af komplette opbygninger, som f.eks. TrioStyle den komplette bestseller campervan, eller Bike’n’Surf en sporty campervan som tilbyder, ved siden af sovesofaen, plads til f.eks. mountainbike eller surfboard, eller for eksempel den populære Weekender som er en prisgunstig men samtidig yderst funktionel opbygning for en dejlig ferietur. Reimo er i særdeleshed kendte for deres pop-op tag med komfortabelt sengesystem, den unikke sovesofa med nok branchens mest komfortable senge-polstring for maksimal sovekomfort, samt de anerkendte møbelopbygninger i høj kvalitet og gennemtænkte løsninger.

Den markante vækst og interesse for campervans i Danmark, såvel som i hele Europa, har resulteret i etablering af en ny mulighed for at få opbygget sin personlige Reimo campervan i Danmark, tilpasset kundernes individuelle behov, ønsker og pengepung. Firmaet JP Caravan i Hedehusene ved Roskilde, har netop fuldført et omfattende opbygningskursus hos Reimo, og er i denne forbindelse blevet certificeret Reimo Van-Concept partner. Som Reimo Van-Concept partner er værkstedet uddannet til at montere Reimo hævetag og højtag, Reimo VarioTech sovesofaer med tilhørende gulvskinne-system, samt møbelmoduler, oliefyr, solcelle systemer og alt øvrige teknik i forbindelse med campervan opbygningen.

Dansk opbyggede Reimo campervans fra JP Caravan. Fra venstre: Christopher Thinghøj Pedersen; opbygger, Jesper Povelsen; direktør JP Caravan og Torben Qvist Bærholm; export manager Reimo.

JP Caravan’s salgsafdeling er klar til at bistå med salg og rådgivning. Der er i disse dage ved at blive lagt sidste hånd på etableringen af et showroom, hvor man kan komme og se forskellige møbel-løsninger og valgmuligheder, som der skal tages stilling til ved bestillingen af sin nye campervan, og ligeledes kan man komme og besigtige en Reimo campervan og campervan udstyr i udstillingen. Ligeledes er værkstedet hos JP Caravan også ved at blive indrettet til campervan opbygning, hvor man ligeledes kan komme og besigtige opbygningen af campervans.

Reimo Van-Concept tilbyder campervan opbygninger på følgende biler, ny eller brugt, din egen eller en JP Caravan finder til dig:

Reimo minicampers:  VW Caddy Maxi og Ford Connect

Reimo campervans:  VW T7/T6/T5/T4/T3, Mercedes Vito/EQV/Vito V-class, Renault Trafic, Opel Vivaro, Fiat Talento, Nissan NV 300, Ford Transit Custom, Citroën Spacetourer, Peugeot Travelller, Toyota Proace Verso og Opel Zafira D Life.

Reimo maxicampers:  Mercedes Sprinter og VW Crafter.

Yderligere information og detaljer findes på www.jpcaravanshop.dk eller hos JP Caravan, Hovedgaden 532, 2640 Hedehusene. info@jpcaravan.dk

 

Annonce:

Efterlad din kommentar