Billetsalget er kommet godt fra start til Danmarks eneste autocamper-udstilling, som afvikles i coronatrygge rammer i MESSE C Fredericia

Om godt en måned byder MESSE C indenfor til et nyt slaraffenland for det hastigt voksende autocamper-folk i Danmark, når Autocamper Show åbner dørene til mindst 120 af de nyeste autocampere og campervans. Dertil kommer en lang række udstillere med udstyr, services, udlejning og rådgivning målrettet mod det frie liv på fire hjul.
Autocamper Show arrangeres med bred opbakning fra branchens importører og forhandlere, som præsenterer en vifte af de nyeste 2021-modeller.
Ifølge Charlotte Buus, projektleder i MESSE C, er det ikke kun udstillerne, som bakker markant op om den nye udstilling.
– Vi har lige åbnet billetsalget for få dage siden, og interessen fra publikum er allerede stor. Så det tyder rigtig godt, konstaterer Charlotte Buus forud for premieren i weekenden den 30. oktober-1. november.
Tryg og sikker messe
Ifølge projektlederen har nogle spurgt ind til, om Autocamper Show kan gennemføres i den nuværende coronasituation:
– Svaret er JA, det kan vi godt. Vi er underlagt storcenter-restriktionerne og kan derfor gennemføre en tilfredsstillende og sikker messe, med de samme sikkerhedsforanstaltninger, som man kender fra supermarkeder og storcentre. Vi har op til 16.000 kvadratmeter til rådighed i hallen, og vi kører med store stande, god afstand, bredere og retningsbestemte gange, spritstationer, skiltning og ekstra rengøring.
– Desuden er der et begrænset antal billetter til salg, som svarer til det antal personer, der må være i messeområdet, således at vi sikrer den nødvendige afstand mellem de besøgende, forklarer Charlotte Buus.
Hun tilføjer, at billetter naturligvis refunderes, hvis skærpede krav eller en forværret coronasituation umuliggør arrangementet.
– Men vi er meget fortrøstningsfulde, og vi glæder os til at åbne dørene til en tryg, sikker og frem for alt spændende oplevelse på Autocamper Show 2020, slutter Charlotte Buus.
 

Annonce:

Efterlad din kommentar