Peer Neslein fortæller:
Gentagne gange har jeg oplevet, at mit Dometic køleskab pludselig ikke har kunnet køle. Det har måske startet ganske godt med 6-7 grader i skabet, efter det har stået tændt 12 timer før brug, men pludselig dagen efter står det på 12-14 grader. Så gentagne gange har vi måttet smide al mad ud af skabet.

Pludselig dagen efter var det igen koldt og så har jeg glemt alt om det, indtil næste gang det igen blev varmt. Lad mig understrege, at det absolut ikke har været på dage hvor det har været meget varmt i vejret, så det er ikke grunden. Det er nemlig sket i Danmark på mine ture rundt i landet.
Jeg har skrevet om problemet på Facebook og flere har fortalt, at de har oplevet det samme, men efter at have renset brænderen eller skiftet den har deres køleskab fungeret igen.
Mit køleskab er som campingvognen fra januar 2017. Mit køleskab er den store model med selvstændig frostboks.

Jeg kører for det meste på gas, men bruger også 230 volt når det har været muligt.

Da jeg her og nu stod og skulle på tur til Düsseldorf til Caravan Salon kørte jeg vognen til den lokale forhandler, JP Caravan i Hedehusene og bad dem skifte min brænder. På billedet ses mekaniker Philip (tv) og indehaver Jesper Povelsen fra JP Caravan, som netop har skiftet brænderen.

Her ser du den udskiftede del med brænder og elektronik. Prisen for udskiftning var ca. kr. 1.000 med reservedel og arbejdsløn.

 

Her ser du data på mit køleskab.

Efter udskiftning af brænder og elektronik startede jeg køleskabet og lod det køre natten over, med 8-10 flasker vand i det.  Så satte jeg mad i og ventede yderligere 8 timer hvorefter jeg tog dette billede. Omkring 6 grader i køleskabet. Det må være ok. Køleskabet står på 4, hvor 5 er det koldeste.

Nu skal det blive spændende at se hvordan det går de næste 4-5 dage. Torsdag morgen (24 august 2017) kører Mads og jeg til Düsseldorf og så skal jeg nok opdatere dig undervejs.
Alternativt overvejer jeg at skifte til et kompressorkøleskab!

Venlig hilsen

Peer Neslein
PS. Jeg kan gode lide varm mad som kommer ud af en ovn, det skal bare ikke være varmt når jeg tager det ud af køleskabet.

Annonce:

Efterlad din kommentar