Firmaet startede tilbage i januar 1981 og har derfor nu 40 års jubilæum.

Det bliver en spændende sæson og man tror på en fortsat positiv udvikling og på en god sæson 2021. Camping er stadig populært og firmaet har gode trofaste kunder, som har handlet der flere gange i løbet af årene. Samtidig er der kommet mange nye campister til bl. a. p.g.a. corona-krisen. Det har forøget omsætningen, så fremtiden ser lys ud. I dag forhandler Lunderskov Camping A/S campingvognsmærkerne Kabe, Knaus, Sprite, Weinsberg og Vega. Endvidere kan man købe en Camp-let teltvogn hos dem og de har en stor udstyrsafdeling med campingudstyr fra bl.a. WeCamp. Mangler man et fortelt kan man se det i den store udstilling fra Isabella.

Lunderskov Camping´s værksted er testcenter for Dansk Camping Union og har for tiden travlt med bl.a. at udbedre skader på campisternes campingvogne, som er opstået i løbet af den forgangne sæson.

Lunderskov Camping A/S har ialt 10 erfarne medarbejdere tilknyttet til at rådgive, servicere og sælge campingvogne og udstyr.

Billedtekst: Th. medindehaver Benno Andersen, i midten Alice Daugaard, administration og tv. medindehaver Claus Thomsen.

Billedtekst testcenter: Fra venstre ses Christian Kiil Jensen, John Jepsen, Poul Arnum og Orla Thøstesen  Hansen

Annonce:

Efterlad din kommentar