Fra badeværelset er der kig gennem Comfort-modellens forskellige ”rum”.

Jo færre i camperer under samme glasfibertag, jo mere plads skal der til! Sådan foranlediges man i hvert fald til at tro, når man ser den nye udgave af Adria’s største indretning, der nu er kommet til Danmark i egoist-udgave.

”Den er jo næsten ligeså stor som farmors lille hyggelige sommerhus”, udbryder en af gæsterne på vej ud af den største Adria campingvogn på feriemessen i København. Og hun har ganske ret. Næsten 21 kvadratmeter er der at boltre sig på i Adria’s største campingvogn – helårsvognen Alpina 903 HT.

Modellen ramte Danmark for to år siden og blev hurtigt bemærket både af medierne og campisterne. Men i starten af januar 2018 kom den store 903 HT til Danmark i en helt ny indretning med tilnavnet ”Comfort” – et navn der fortæller, at her er tale om en komfortabel egoist-vogn.

ALT i vognen er stort!

Ikke alene er ALT i vognen stort, men den er også gennemtænkt indrettet. Familiens kok har feriens absolut bedste udsigt under det store panoramavindue i vognens front hvor hjørnekøkkenet er placeret.

Aftensmaden nydes i den tilstødende lounge hvor der er god slængeplads både i rundsiddegruppen og i sofaen på modsatte side. Bordet i loungen er en nyudvikling med et smart udtrækssystem der kan udvide bordet til næsten dobbelt størrelse på under 2 sekunder.

Vælg mellem familie- eller egoist indretning

I vognens midte er der nu 2 muligheder: Vælger man 903 HT får man køjeafdeling og dinette. Vælger man derimod 903 HT »Comfort«, får man den nye indretning med bord og skabsplads samt dinnette. Kort sagt – enten til familien eller til egoistparret.

Soveværelset er med fritstående dobbeltseng der er stillet på tværs. Det har givet ekstra plads til skabe mens adgangsvejen til det store badeværelse i vognens bagende kan gøres bredere eller smallere ved hjælp af sengens slide-out system.

Indretningen er opfundet i Danmark

Alpina 903 HT og den mindre søsterindretning 663 HT er begge indretninger som er født hos importøren i Danmark.

– Fabrikken efterspurgte nye spændende idéer, og da vi blandt andet præsenterede de to modeller var reaktionen fra fabrikken promte – vi gør det, forklarer Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Allerede den efterfølgende sæson var begge modeller på produktionsplanen, og siden da har modellerne hørt blandt de bedst sælgende i Alpina-serien.

Ekstra tilløb til ny 9-meter indretning

Efter et par års tilløb og en del efterspørgsel fra campisterne, landede den allerførste Alpina 903 HT med tilnavnet »Comfort« i Danmark i januar med en indretning, der netop tilgodeser campisternes efterspørgsel.

– De første reaktioner fra messerne og udstillingslokalerne er meget positive. Også på de sociale medier bliver den nye indretning delt og debatteret, og ud fra kommentarerne at dømme, er det noget der falder rigtigt godt i campisternes smag, slutter Per Højgaard.

 

Se mere her.: http://dk.adria-mobil.com/

 

Annonce:

Efterlad din kommentar