Knaus Campingvogne med el – uden gas

Knaus er fremme i skoene og præsenterer nu el-udgaver af en række af deres populære modeller i form af 10 modeller i Knaus Sport serien og 3 modeller i Knaus Südwind serien med tilnavnet E.Power.

Vognene fungerer uden gas og er indrettet med kompressor køleskab, klimaanlæg som foruden varme kan levere aircondition om sommeren. E-power vognene er udstyret med en speciel 230 volt lader der ligeledes har et indbygget litium batteri så man altid kan overnattet en nat uden adgang til 230 volt, så både køleskab, varme og resten af campingvognen fungerer.

Intercamp A/S som er den danske agent for bl.a. Knaus fremhæver følgende på www.knaus.dk:

DEN NYE KNAUS E.POWER
Klassisk ferie. Morgendagens teknologi.
Campingferier med gas? Hvorfor egentlig? Med de nye E.POWER‐modeller går KNAUS nye veje og tilbyder dig alle fordelene ved eCaravanning: Intuitiv og sikker drift, reduceret vedligeholdelse og bæredygtig teknologi.

E.POWER Highlights
Gasfri eCaravaning
Øget sikkerhed og intuitiv brugervenlighed
Reduceret vedligeholdelse (ingen udskiftning af gasflasker)
Mere lagerplads ved at fjerne gasinstallationen og gasflaskerne
Lavere totalvægt for mere nyttelast
Smart energistyring

Nem ferie med KNAUS E.POWER‐teknologi
Du kan ikke rigtig tage på campingferie hurtigere, sikrere og mere bekvemt end med E.POWER‐modellerne. Vælg din egnede gasfri campingvogn fra 10 SPORT E.POWER SELECTION grundrids og 3 SÜDWIND grundrids med E.POWER‐pakken. Du kan bruge det til at udskifte vinterudstyr på standardkøretøjer, til mere lagerplads og nyttelastmuligheder, de nyeste elektriske apparater, lettere betjening, øget sikkerhed og reducerede vedligeholdelsesomkostninger!

Gasfri drift
Farvel gasflasker! Her får du ekstra opbevaringsplads i frontkassen. Ikke mere slæben gasflasker rundt. Kontroller aldrig niveauer igen. Vores E.POWER‐køretøjer er fuldt elektriske og derfor ikke kun mere sikre, men også lettere.

Smart energistyring
Det sørger for, at de elektriske apparater automatisk reguleres, prioriteres og slukkes eller tilføjes efter behov og tilgængelig strøm. Helt intuitivt og uden sprængte sikringer! Alt du skal gøre er at indstille sikringsbeskyttelsen til den ampere, der er angivet på campingpladsen.

Feel‐good klima
Det energieffektive klimaanlæg fungerer stille og er installeret i siddegruppens magasin. Takket være den praktiske fjernbetjening er klimaanlægget let at betjene.

Fuldt udstyret køkken
Kompressorkøleskab og induktionskomfur er tilgængelige, hvis du ikke vil grille udenfor.

På nogle E.Power modeller er det store køleskab ligeledes et kompressor køleskab som kører på 12V/230volt.

 

ONE NIGHT STAND:
Nyd maksimal frihed med det optionale Einhell ONE NIGHT STAND‐system, der består af „Caravan Charger“ batteridockingstation og „Power X‐Change“ udskifteligt batteri med høj ydeevne. 6Ah Power X‐Change batteripakken med særligt effektive Li‐Ion‐celler leverer de elektriske enheder (12V) uanset landstrømforbindelse.

Selvforsynende på farten med E.POWER og EINHELL
2 i 1: Den højtydende „Caravan Charger“ er både en strømkilde og en batterioplader
Aktivt batteristyringssystem til maksimal sikkerhed, ydeevne, udholdenhed og lang levetid *
1 nat selvforsynende: systemet betjener lys, vandpumpe og kompressorkøleskab **

 Se grundrids på de 10 nye Knaus Sport E.Power og 3 Knaus Südwind E.Power her:

https://www.knaus.com/da-dk/knaus-verden/nye-modeller-2022/epower/

Campingferie.dk vender tilbage med omtale af de “almindelige” Knaus modeller som er Danmarks 3. mest købte campingvogn.

 

Annonce:

Efterlad din kommentar