For første gang i mange år, kan man se en KABE Autocamper på “Ferie For Alle” messen i Herning. Det er Campinggården Ormslev ved Århus, der som den eneste repræsentant i Danmark af KABE Autocampere medbringer en KABE Travel Master Classic 740 LXL til messen.

Steen Reinholdt Rasmussen fra importøren og Steen Overgaard fra Campinggården Ormslev udtaler i fællesskab: “Vi er stolte over at kunne vise en så lækker autocamper frem til publikum på messen i Herning. Travel Master Classic er KABE’s billigste serie, men indeholder selvfølgelig alligevel alle KABE’s helårs “camping” egenskaber såsom vandbåren gulvvarme, centralvarme, ecoprim isolering osv. Den indeholder simpelthen så mange detaljer som standardudstyr, som man ellers skal købe som ekstraudstyr ved de nærmeste konkurrenter.

Vi har store forventninger til denne type autocamper og kan også allerede nu se på efterspørgslen, at der er stor interesse for produktet”.

KABE Travel Master Classic er modelserien med en lidt mindre ekstraudstyrsliste, hvilket er med til at gøre denne autocamper serie, lidt billigere i anskaffelsespris end de andre autocampere i KABE’s sortiment. Men der er ikke gået på kompromis med KABE høje kvalitet, da vi ved at dette er et af KABE’s værdi punkter.

Kik ind i HAL E på KABE standen og se denne meget flotte og unikke autocamper.

I butikken hos Campinggården Ormslev, er der også udstillet en KABE Travel Master Crossover X780 LXL, som er en nyhed til sæsonen 2017.

Se mere på Campinggården Ormslevs hjemmeside.: http://www.campinggaarden-ormslev.dk/

Annonce:

Efterlad din kommentar