Fortelte 2022:
Fastligger favoritten Forum fik et comeback i Isabellas sortiment sidste år sammen med den nye Etna farve kollektion. Udover Forum består Etna kollektionen af Penta Etna, Magnum Etna og Annex Etna. De er alle designet i varme og praktiske farver, som falder i god smag hos sæsoncampister. Læg især mærke til det nye Isabella Eriba Touring fortelt.

Isabella Forum Etna
Forum Etna har en dybde på 3,5 meter. Det giver rigtig god plads til at indrette forteltet til forskellige behov. Du kan vælge at have ét stort rum, indrette åben eller lukket entré eller noget helt andet. Forum Etna giver mange muligheder og det er derfor populært hos mange fastliggere. Forum Etna er 3,5 m dybt og fås i A-mål 950 – 1225. Det leveres kun med Zinox MegaFrame stangsæt. Muligt tilbehør: Annex, indertelt, skillevæg for udbygning, rumdeler med vindue og dørmarkise.


Isabella Penta Etna
Penta Etna er populært som fastliggerfortelt fordi du har et fortelt uden støttestang i midten. Penta er 3,5 m dybt og fås i A-mål 900 – 1285. Det kan fås med Zinox eller Zinox MegaFrame stangsæt. Muligt tilbehør: Termoloft, Annex, indertelt, skillevæg for udbygning og dørmarkise.


Commodore North & Commodore Dawn
Commodore Dawn (billedet) er 3 m dybt og fås i A-mål 850 – 1225. Det fås både med Zinox, Zinox MegaFrame eller CarbonX stangsæt. Muligt tilbehør: Frontnet, termoloft, Annex, indertelt, skillevæg for udbygning, standard net side, rumdeler og dørmarkise.

Commodore North er 3 m dybt og fås i A-mål 900 – 1175. Det fås både med Zinox, Zinox MegaFrame eller CarbonX stangsæt. Muligt tilbehør: Frontnet, termoloft, Annex, indertelt, skillevæg for udbygning, standard net side, rumdeler og dørmarkise.


Isabella Ambassador Dawn
Ambassador Dawn er 2,5 m dybt og fås i A-mål 850 – 1175. Det fås både med Zinox, Zinox MegaFrame eller CarbonX stangsæt. Muligt tilbehør: Frontnet, termoloft, Annex, indertelt, skillevæg for udbygning, standard net side, rumdeler og dørmarkise.


Isabella Capri North
Capri North er 2,5 m dybt og fås i A-mål 800 – 1175. Det fås med Zinox eller CarbonX stangsæt. Muligt tilbehør: Frontnet, termoloft, Annex, indertelt, skillevæg for udbygning, standard net side, rumdeler og dørmarkise.


Ventura Pacific D300 / Ventura Pacific D250
Pacific D300 er 3 m dybt, Pacific D250 er 2,5 m dybt og begge modeller fås i A-mål 800 – 1075. Det fås med Prenox stål eller IXL Fiber stangsæt. Muligt tilbehør: Frontnet, termoloft, Annex, indertelt, skillevæg for udbygning, standard net side og rumdeler.


Isabella Deltelte
Isabella Minor Dawn
Minor Dawn har en dybde på 2 m og en bredde på 2,6 m. Minor Dawn fås med et CarbonX stel. Muligt tilbehør: Annex.


Isabella Magnum Etna 340 og Magnum 400 Etna
Magnum Etna har en dybde på 2,5 m og en bredde på 3,4 eller 4 m. Det fås med et CarbonX stel. Muligt tilbehør: Annex.


Isabella Winter
Winter har en dybde på 1,8 m og en bredde på 2,2 m. Det leveres med et Zinox stålstel. Muligt tilbehør: Termoloft og vintersikring.


Isabella Universal 300 Dawn & Universal 400 Dawn
Universal delteltene har en dybde på 2,3 m og en bredde på 3 eller 4 m. Det leveres med et Zinox stålstel.
Muligt tilbehør: Termoloft, dørmarkise og vintersikring.


Ventura Marlin W330
Marlin W330 har en dybde på 230 cm og en bredde på 330 cm. Det leveres med et stel i Fibermax.


Ventura Cadet W260
Cadet W260 har en dybde på 200 cm og en bredde på 206 cm. Det leveres med et stel i Fibermax.


Isabella Specialtelte:
Isabella T@b 320 og Isabella T@b 400
T@B forteltene specielt fremstillet til de kendte T@b 320 og T@B 400 campingvogne. Isabella T@b 320 er 180 cm dybt og 375 cm bredt. Isabella T@b 400 225 cm dybt og 415 cm bredt. Forteltene leveres med et stel i alu/IXL stænger. Muligt tilbehør: Solsejl.


Isabella Adria Action North
Action North forteltene specielt fremstillet til de velkendte Adria Action campingvogne. Det er 240 cm dybt og henholdsvis 402 og 432 cm bredt til Adria Action 361 og 391 modellerne. Det leveres med et stel i alu/IXL stænger. Muligt tilbehør: Annex og klapløftestel.


Isabella Eriba Touring
Eriba Touring et specialfortelt designet til Eriba Touring modeller fra 2009 og frem. De passer direkte på Touring Troll modellerne, og på Touring Familia og Touring Triton via et særligt adapterpanel som skal købes ekstra. Tal med din lokale Eriba Touring forhandler om mulighederne. Isabella Eriba Touring er 2,4 m dybt og 5 m bredt. Det leveres med et CarbonX stel.

Isabella Eriba Feeling
Til Eriba Feeling 425, Feeling 442 og Feeling 470 kan du få en særlig tilpasset udgave af Isabella Capri North og solsejlet Isabella SunShine.
Tal med din lokale Isabella forhandler om mulighederne.


Isabella Bürstner Premio/Averso
Til de særlige Bürstner Premio og Bürstner Averso modeller (410, 440, 500 og 510) kan du, mod et tillæg (i 2022 kr. 1.450,-), få dit Isabella fortelt i en tilpasset udgave. På Isabellas hjemmeside kan du se hvilke Bürstner modeller og årgange det er muligt.

I Hymer koncernen har Dethleffs og LMC modeller der har dimensioner som Bürstners modeller.
Dethleffs C’go UP 465 KR og LMC Style Lift 430 K som, på nær et par cm, har samme mål som Bürstner Premio Plus 440 TK.
Tilsvarende har Dethleffs C’go UP 525 KR og LMC Style Lift 500 K samme mål som Bürstner Premio Plus 510 TK.
Kontakt din lokale Isabella forhandler for nærmere information.

Isabellas hjemmeside fortæller i øvrigt, at du kan få flg. Isabella fortelte til de forhøjede campingvogne: Ambassador, Commodore, Prisma, Capri & Ventura Pacific. Tal med din lokale Isabella forhandler om mulighederne.


Isabella Villa
Villa er for mange helårscampister det ultimative helårstelt. Det kan blive stående på enheden hvis du tager campingvognen med på sommerferie. Det kan anvendes hele året og du kan få en overdækket terrasse og meget mere. Se mulighederne på Isabellas hjemmeside. Villa har en dybde på 300 cm, og det fås i bredde på 550. 650, 750, 850 eller 950 cm.


Isabella Læsejl Mini
Vi slutter dagens gennemgang med at vise et billede af det nye Isabella Læsejl Mini. Det kan du se hos din lokale Isabella forhandler elle på Isabellas hjemmeside. Du kan også vente til vi vender tilbage med flere billeder af årgang 2022. Næste gang viser vi solsejl, luft fortelte, autocamper fortelte, Camp-let og Isabella campingudstyr.

Besøg Isabellas hjemmeside og se mere: https://www.isabella.net/dk

Annonce:

Efterlad din kommentar