Imood – intelligent belysning til campingvogne og autocampere – Video – (Reklame)

Nu kan du styre belysninger i en række af dine spots og lamper i din campingvogn eller autocamper med det nye Imood system.

Peer Neslein fra Campingferie.dk har testet systemet i sin campingvogn hvor han har skiftet til Imood pærer i sine 2 spots ved siddegruppen og i de 2 spots ved sengeafdelingen.

Peer Neslein fortæller:
Jeg skiftede hurtigt mine led pærer i vognens spots ud med de nye led pærer fra Imood. Derefter downloadede jeg den app der hører til systemet og i løbet af kort tid havde jeg rimeligt styr på det. Systemet kører på Bluetooth.

Her er pærerne som passede i mine spots i min Knaus Südwind som er typen G4.

Andre campingvogne bruger denne type spots som hedder MR16.

Hvis det er pærer til indbyggede spots er det ofte denne type som hedder flad G4.

På appen inddelte jeg min vogn i 2 grupper henholdsvis sofa og senge, så jeg kan styre dem hver for sig. Men jeg kan også styre dem sammen på en gang. Ikke nok med det, jeg kan også styre de 2 spots i hver gruppe hver for sig. Jeg kan altså styre de 4 spots individuelt eller samlet, eller i grupper, med hensyn til både farver og lysstyrke pga den indbyggede lysdæmper i systemet. Du kan vælge mellem 16 millioner farver. Så mon ikke der også er et par farver du godt kan bruge. Systemet kører på Bluetooth.

Her ser du et eksempel på de 2 spots i sofagruppen som kan styres med hver sin farve og hver sin lysstyrke.

Her ser du sengeafdelingen hvor jeg har valgt varmt hvidt lys med fuldt lys på.

Her har jeg valgt at dæmpe lyset lidt. Du kan dæmpe lyset trinløst.

Se filmen hvor Peer Neslein fortæller om Imood – Intelligent belysning efter nedenstående eksempler på belysninger.

Yderligere information: www.imood.dk 

 

Annonce: