Luftteltene fra Kampa har opnået en stor succes siden det første lufttelt kom for 7 år siden, men luftteltenes sejersgang har stort set foregået i sommerhalvåret, da det engelske firma Kampa ikke har haft et decideret vintertelt på programmet.
Peer Neslein fra Campingferie.dk testede et Kampa lufttelt ved Polarcirklen i februar 2015 hvor det klarede ned til -14 graders kulde. Men problemerne med fortelte og vinterkulde er ofte når man pakker det sammen, hvilke vinduerne ofte ikke kan tåle.

Gode råd fra Peer Neslein ved brug af vintertelt
På vej mod det kolde feriemål skal du have teltet liggende i en varm bil eller campingvogn og sætte det op når du kommer frem, så du ikke skal rette et sammenpakket telt og ikke mindst vinduerne ud når de er meget kolde.
Når jeg har kørt teltet i teltskinnen, åbner jeg døren til campingvognen og lader varmen strømme ud i forteltet, mens det hænger på siden af vognen. Når jeg begynder at pumpe det op sætter jeg ofte en 230 volt blæser ind i teltet, så det bliver varmet mere op. På den måde sikrer du at teltet og ikke mindst vinduerne ikke er iskolde, når de skal rettes ud. Den samme procedure bruger jeg også når jeg pakker det sammen. Men pas på varmblæseren så du ikke skader forteltet.

Men nu præsenterer Campingagenten.dk, som er agent for Kampa Dometic (siden 2014 i Skandinavien), et vinterluftfortelt med det rammende navn Winter Air PVC 260.

Læs artiklen og se filmen her:

 
 

Annonce:

Efterlad din kommentar