Flere end 1.000 udstillere står klar til at inspirere og opfylde drømme, når Ferie for Alle åbner dørene for alle ferie- og rejseglade besøgende 22.-24. februar i MCH Messecenter Herning.

Mange vil måske vælge et sommerhus på hjul så familien kan opleve Europa de kommende år. Her er det en HymerCar.

3.000 rejseeksperter står klar til at dele ud af deres viden og inspiration i weekenden 22.-24. februar, hvor Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, åbner dørene til tre dage med fokus på et væld af spændende rejsedestinationer og ferieformer i MCH Messecenter Herning. I de fem temaområder: ‘Danmark’, ‘Udland’, ‘Camping’, ‘Udeliv’ og ‘Golf’ kan de ferieglade besøgende finde inspiration og information om enhver ferie, hvad enten drømmen er en ny campingvogn, en backpackerferie, safari i Afrika, en adventurerejse eller en golfrejse.

Isabella præsenterer et stort udvalg af stort set det meste indenfor camping, med deres fortelte og Camp-Let som de store trækplastre.

Bliv inspireret til Bornholm
Til Ferie for Alle kan man drømme sig lige derhen, hvor man lyster, og efterspørgslen efter ferier til Bornholm er støt stigende. I Danmarkshallen står Destination Bornholm klar til at give de besøgende alt det, de ikke får, når de kigger ferie på nettet. På den 387 kvadratmeter store stand kan man få gode råd til en ferie på Bornholm, hvad enten man er til outdoor-aktiviteter, musik, kunst eller kultur eller noget helt femte. Derudover står de bornholmske fødevareproducenter klar med smagsprøver på lokale specialiteter, og man kan møde ejerne af en nyudnævnt femstjernet campingplads.
– På Ferie for Alle viser vores 13 udstillere alt det bedste, Bornholm har at byde på. Vi skaber et oplevelsesunivers, og vi viser lidt af det hele, så besøgende får hele pakken og både bliver inspireret til, hvordan de kommer til Bornholm, hvor de skal overnatte, hvor de skal spise, og hvad de skal opleve på Bornholm, siger Kristina Lindberg, der er marketingassistent hos Destination Bornholm ApS.

Kampa lufttelte har gennem de seneste år leveret de populæreste lufttelte til campisterne og på Ferie for alle præsenterer de selvfølgelig en række spændende nyheder.

Ferie for Alle vokser
Når dørene åbner fredag 22. februar, kan de besøgende på Ferie for Alle desuden opleve et helt nyt område. For at gøre plads til flere oplevelser i campinghallerne, udvides Ferie for Alle med en ekstra hal. Den ikoniske runde Hal B forvandles til én stor handelshal, Markedspladsen, hvor besøgende kan finde de gode tilbud på campingudstyr- og tilbehør samt diverse produkter, der relaterer til fritidslivet. Her findes også et lille legeområde for de mindste.

Det er i Hal B du finder alle de gode tilbud som du kan købe med hjem, hvis du mangler hvad som helst inden for campingudstyr og tilbehør.

Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning fra 22.-24. februar. I år er temaet til Ferie for Alle Caribien – med særligt fokus på Cuba og Den Dominikanske Republik. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.
Se mere her:


 

Annonce: