France Passion (3)

Endelig fik vi selv prøvet konceptet – France Passion – Invitation til at overnatte gratis hos vinbønder, landmænd og små håndværkere på landet i Frankrig. Ordene kommer fra Anette Kallesøe og Jens Erik Gravesen, der er medejere af Dancamper i Horsens som er et af Danmarks førende autocamper centre.

France passion 2011

Anette og Jens Erik fortæller:
Flere af vore gæster i forretningen havde fortalt os om France Passion, men først sidste sommer fik vi lejlighed til selv at prøve denne ferieform.

Vi købte et medlemskab (ca. 30 Euro) til ordningen på hjemmesiden: http://www.france-passion.com/
Få dage senere modtog vi et mærkat til forruden i vores autocamper og et medlemskort, og vi havde gratis adgang til 1.900 vinbønder, landmænd og små håndværkere på landet i Frankrig.

Der er kun plads til få autocampere hvert sted, så det er en god ide at komme tidligt på dagen. De fleste steder er der mulighed for at smage og købe den lokale vin og andre specialiteter. Det er efter vores mening noget mere charmerende end at købe vin i supermarkedet.

France Passion (2)
Selv om man ikke taler fransk, klarer man sig fint med et smil, lidt fagter og en forevisning af France Passion – medlemskortet, slutter de 2 erfarne autocampister som har camperet i autocampere i mange år, hvilket i øvrigt kommer deres mange kunder til gavn, i form af deres mange erfaringer. Se www.dancamper.dk

France Passion (1)

Annonce:

Efterlad din kommentar